Myyntiassistentti Fescon Oy:lle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Fescon Oy on kilpailukykyisten ja laadukkaiden rakennusalan kuivatuotteiden ja niihin liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen kotimainen, luotettava, osaava ja palvelukykyinen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet.

Etsimme asiakkaallemme Fesconille Myyntiassistenttia noin 5 kuukauden määräaikaisuuteen, aloitus huhtikuun puolivälissä. Työpaikka sijaitsee Fesconin Hausjärven tehtaalla, Hikiäntiellä noin 10 km päässä Hyvinkään keskustasta.
Sinulla on mahdollisesti tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus ja olet kartuttanut jo jonkin verran työkokemusta. Olet persoonaltasi oma-aloitteinen, reipas ja avoin sekä toimit mielelläsi osana tiimiä. Hoidat tunnollisesti sinulle annetut tehtävät etkä kaihda myöskään rutiineja. Tarvitset työssäsi sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtäviisi kuuluu:
- tilausten vastaanotto
- kuljetusten järjestely
- asiakaspalvelu- ja tuoteneuvonta
- muut avustavat hallinnolliset tehtävät

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja sinua tukee mukava, ammattitaitoinen tiimi. Aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen tehtävään.
Mikäli sinusta tuntuu, että tämä työ voisi olla juuri Sinua varten, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 28.2.2020. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Linda Törmä, p. 040 677 2794 tai linda.torma@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424960
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Linda Törmä (linda.torma (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Hyvinkää, Hausjärvi, Hyvinkää, Janakkala, Riihimäki