(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti Fescon Oy:lle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Fescon Oy on kilpailukykyisten ja laadukkaiden rakennusalan kuivatuotteiden ja niihin liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen kotimainen, luotettava, osaava ja palvelukykyinen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet.

Etsimme asiakkaallemme Fesconille Myyntiassistenttia 6 kuukauden määräaikaisuuteen, aloitus huhtikuun alussa. Työpaikka sijaitsee Fesconin Hausjärven tehtaalla, Hikiäntiellä noin 10 km päässä Hyvinkään keskustasta.
Sinulla on mahdollisesti tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus ja olet kartuttanut jo jonkin verran työkokemusta. Olet persoonaltasi oma-aloitteinen, reipas ja avoin sekä toimit mielelläsi osana tiimiä. Hoidat tunnollisesti sinulle annetut tehtävät etkä kaihda myöskään rutiineja. Tarvitset työssäsi sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtäviisi kuuluu:
- tilausten vastaanotto
- kuljetusten järjestely
- asiakaspalvelu- ja tuoteneuvonta
- muut avustavat hallinnolliset tehtävät

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja sinua tukee mukava, ammattitaitoinen tiimi ja aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen tehtävään.
Mikäli sinusta tuntuu, että tämä työ voisi olla juuri Sinua varten, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 8.3.2020. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anita Fokin, p. 040 6326465 tai anita.fokin@adecco.fi