(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIASSISTENTTI, Feon Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
Asiakkaamme Feon Oy etsii kokenutta


MYYNTIASSISTENTTIA
Toimipaikkasi on Vallilassa Helsingissä


Myyntiassistenttina teet töitä osana myynnin back office -tiimiä tiiviissä yhteistyössä myyjiemme kanssa. Odotamme sinun olevan myyntihenkinen ja valmis työskentelemään paineen alaisena muuttuvissa tilanteissa. Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja positiivinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet sujuvasti yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmiemme kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu

- tilaustenkäsittely ja dokumentointi

- monipuoliset myynnin avustavat tehtävät

- asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostilla sekä chatissa

Odotamme sinulta

- soveltuvaa koulutusta ja/tai vastaavaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä

- hyvää järjestelmäosaamista

- priorisointikykyä

- sujuvaa suomen kielen taitoa

- hyvät IT-taidot

Tarjoamme sinulle dynaamisen organisaation, mukavan, noin 10 henkilön tiimin tuen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin, johon voit myös itse aktiivisuudellasi vaikuttaa.


KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 29.3.2020 mennessä toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopivin tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.