(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020
Scanoffice Oy on Suomessa 1984 perustettu lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti-, ja tukkuliike. Scanoffice Group muodostuu neljästä yrityksestä. Suomen markkinoilla alan jälleenmyyjiä palvelevat maahantuonti- ja tukkuliikkeet Scanoffice Oy ja Scanvarm Oy Ab. Scanofficen tytäryhtiö Ruotsin Göteborgissa toimii vastaavasti Ruotsissa. Uusin yritys Scanoffice Groupissa on SOG Kiinteistöyhtiö Oy, joka rakennutti vuoden 2017 keväällä käyttöönotetun toimitalon yritysryhmän Suomen yritysten käyttöön. Scanoffice Groupin yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2018 noin 47 miljoonaa euroa, ja se työllistää 45 vakituista työntekijää. https://www.scanoffice.fi/ Eilakaisla hakee Scanoffice Oy:lle palvelualtista ja reipasta, tarvittaessa töihin kutsuttavaa työntekijää asiakaspalvelun ja myynnin tuen tehtäviin. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen osa-aika työn oheen tehtäväksi.

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat pääasialisesti tilausten vastaanottaminen, tallentaminen ja käsittely. Palvelet ulkoisia asiakkaita sekä puhelimitse että verkkokaupan tilauskanavan kautta. Työskentelet tiivissä ja hyvässä yhteistyössä talon sisäisten osastojen, esimerkiksi teknisen tuen ja varaston kanssa.
Kyseessä on arkityö klo 8-16 välillä. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti sopimuksen mukaan. Arvioitu työpäivien määrä on noin 3 päivää /viikko. Työpaikan sijainti on Espoon Juvanmalmilla.

Toivomme sinulta

Työskentelyotteeltasi olet reipas, toimeen tarttuva ja näppärä. Työskentelet ripeästi, mutta tarkasti. Erilaiset asiakaspalvelutilanteet hoidat iloisesti ja ratkaisukeskeisesti etkä kavahda kiireistäkään työtahtia. Eduksesi on aikaisempi kokemus joko vastaavan tyyppisestä tilaustenkäsittely- tai toimistotyöstä ja / tai asiakaspalvelutehtävistä. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tai tuntemusta yrityksen tuotteista, tärkempää on positiivinen asenteesi.

Tarjoamme sinulle

Sinua odotttaa mielenkiintoinen ja nopeatempoinen työ menestyvässä, 100 % kotimaisessa, menestyvässä perheomisteisessa yrityksessä jälleenmyyjien tilaustrafiikin parissa. Saat tehtävään ja yrityksen tuotteisiin kattavan perehdytyksen sekä asiakaspalvelutiimin tuen työllesi. Kun työskentelet Scanofficella, olet osa sekä uusiutuvaa energiaa tuottavaa että ympäristöystävällisyyttä tukevaa yritystä, jossa myös työntekijöiden hiilijalanjälki kompensoidaan.
Työsopimus solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksena, sopimus on tarvittaessa töihin kutsuttava. Kesälomakaudella työtunteja on mahdollista saada enemmän. Työsuhteen arvioitu kesto on elokuun 2021 loppuun saakka.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, työt on mahdollista aloittaa jo joulukuun alkupuolella.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, marjukka.kinnunen@eilakaisla.fi