(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Espoo
Wilo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
WILO SE on vuonna 1872 perustettu yksi maailman johtavista kiinteistöjen, vesihuollon, jätevedenkäsittelyn ja teollisuuden pumppu- ja pumppujärjestelmien valmistajista. WILO Nordic on saksalaisen WILO SE:n pohjoismainen tytäryhtiö, jonka toimintojen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Ruotsin Växjössä. WILO Nordicin Suomen päätoimipiste Wilo Finland Oy sijaitsee Espoossa, jossa työskentelee pääsääntöisesti 12 henkilöä, lisäksi 5 aluemyyntipäällikköä työskentelevät omilla alueillaan Suomessa. Organisaation tavoitteena on toimia läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja tarjota hyvää asiakaspalvelua, aktiivista myyntipalvelua sekä parasta mahdollista toimitusvarmuutta ja markkinoiden laadukkaimpia tuotteita. Haemme asiakkaallemme Wilo Finland Oy:lle reipasta ja asiakaspalveluhenkistä myyntiassistenttia Espoon Tillinmäkeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Wilo Finlandilla työskennellessäsi pääset tekemään vastuullisia tehtäviä myynnin ja markkinoinnin tukitoiminnoissa alusta asti sekä kehittämään ja käyttämään monipuolisesti kielitaitoasi, koska työskentelet läheisessä yhteistyössä Wilo Nordic -kollegoiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat

  • myynnin tukena toimiminen
  • myynti- ja ostolaskujen käsittely
  • asiakas- ja tuoterekisterien ylläpito ja hallinta
  • tarjouksissa avustaminen
  • matkalaskujen käsittely
  • puhelimeen vastaaminen sekä tilausten vastaanotto ja käsittely
  • markkinoinnin kehittäminen ja pienet käännöstyöt

Toivomme sinulta

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja tarkka. Olet valmis tekemään työpäiväsi aikana niin rutiini- kuin vaativampiakin työtehtäviä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on jonkin verran kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä ja myös halua kehittyä työssäsi edelleen.
Odotamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin ja saksan kielten osaamisen katsomme eduksi. Sinulla on hyvät IT-taidot, olet tottunut käyttämään MS Officea ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä.
Wilo Finland Oy tarjoaa sinulle mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen työhösi sekä lounas- ja liikuntaseteliedun. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen puh. 030 6090 531 ma 8.10. klo 14-15 ja ti 16.10. klo 10-11. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 18.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.