(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
ID on suomalainen 1983 perustettu terveys- ja teknologiayritys toimipaikkoina Hämeenlinna, Espoo ja Oulu. Olemme edistyksellinen ja luotettava kumppani ja tarjoamme asiantuntemusta ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, potilasdiagnostiikan, lääketieteellisen sekä materiaalitutkimuksen sekä teollisuuden aloilla Suomessa ja pohjoismaissa.Edustamme alan johtavia toimijoita ja toimintamme pohjautuu luotettavaan asiakaspalveluun, kannattavaan kasvuun ja korkeatasoiseen asiantuntemukseen.Olemme osa Addlife AB konsernia, joka on pohjoismaiden johtava terveysteknologiayritysten yhteisö. Etsimme myyntiassistenttia vastaamaan monipuolisesti toimiston tehtävistä ja toimivuudesta. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Immuno Diagnosticin kanssa.

Tehtävän kuvaus

Toimistoassistentti tulee työskentelemään asiantuntevan myynti- ja huoltotiimin tukena Espoon konttorilla. Olet osana Hämeenlinnassa istuvaa asiakaspalvelutiimiä, vaikkakin vastaat toiminnasta Espoossa. Teet tiivistä yhteistyötä noin 10 hengen työporukan kanssa Espoossa, mutta kuitenkin vastaten itsenäisesti omasta tehtäväkentästä. 

Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi
  • myynti- ja ostotilausten tekeminen
  • tavaran vastaanotto ja lähettäminen, inventointi
  • sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu
  • toimiston ylläpito
Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kieli taito sekä it-osaaminen. Työntekijänä olet oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen ja sinulla pysyy langat käsissä. Toivomme sinulta reipasta otetta ja asennetta työhön. Katsomme eduksi vähäisenkin kokemuksen/koulutuksen tekniikan tai terveysteknologian alalta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pienessä toimistossa, mutta kuitenkin koko suuren ID-työyhteisön tuen. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi maanantaina 17.9. klo 10-11 ja keskiviikkona 19.9. klo 14-15 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.
Ensimmäisen vaiheen haastattelu suoritetaan videotyökalua apuna käyttäen ja jo hakuajan puitteissa, joten tarkkailethan sähköpostiasi mahdollisen haastattelukutsun osalta.