(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Brownells Inc. on vuonna 1939 perustettu amerikkalainen asealan yritys. Olemme maailman suurin aseiden osien sekä asesepän työkalujen toimittaja. Lisäksi meillä on erittäin laajat valikoimat mm. jälleenlataustuotteita ja optiikkaa. Brownells Finland Oy aloitti toimintansa vuonna 2015. Alusta asti olemme toimineet nettikaupan välityksellä, kivijalkamyymälää meillä ei ole. Kaikki tuotteet varastoidaan USA:ssa, josta tilaukset toimitetaan kerran viikossa Suomeen asiakkaillemme, joita ovat mm. metsästäjät, asesepät, aseharrastajat sekä aseita työssään käyttävät tahot.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt myyntiassistenttia Espoon toimistollemme. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana.

Myyntiassistenttina tulet työskentelemään osana kolmen hengen tiimiämme. Toimenkuvaasi kuuluu:
- Asiakaspalvelu puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä
- Tilausten käsittely, reskontra ja avustava kirjanpito
- Hakukoneoptimointi verkkokauppamme tuotteille
- Osallistuminen myyntiprojekteihimme, yritysasiakkaidemme kontaktointi
- Markkinoinnin tukitoiminnot

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi) sekä aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen ovat sujuva suomen ja englannin kielitaito sekä ajan tasalla olevat it-taidot. Lisäksi työ edellyttää mahdollisuuttasi saada aseenkäsittelyluvat. Arvostamme huolellista työskentelytapaa sekä aitoa kiinnostusta toimialaamme kohtaan. Katsomme eduksesi alamme tuntemuksen esim. työn tai harrastustoiminnan kautta.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työnkuvan. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen ja dynaaminen tiimi. Työpaikka sijaitsee Espoon Tapiolassa Oravannahkatorilla. Työajat arkisin klo 9-18 välillä, 37,5 h/viikko.
Palkkaus: Kaupan TES - tehtävän vaatimustason mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.