(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti Esan Levykaluste Oy:lle
Esan Levykaluste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
Esan Levykaluste Oy on kasvava yksilöllisten keittiö- ja kodinkonekalusteratkaisujen laatuvalmistaja ja markkinoija Pohjois-Satakunnan sydämessä Niinisalossa. Lisäksi myymälä Tampereen Lielahdessa. Takanamme on 35 vuotta perheyrittämistä, jonka aikana olemme toteuttaneet arkkitehtien suunnittelemia erikoisia ja vaativia kohteita kuin normaaleja omakotitaloprojekteja. Toimintamme peruspilareita ovat huippusuunnittelutaito, yksilölliset ja laadukkaat tuotteet, oma tuotanto sekä loistava palvelu.

Etsimme asiakkaallemme Esan Levykaluste Oy:lle MYYNTIASSISTENTTIA/ KEITTIÖKALUSTEMYYJÄÄ toimipisteellemme Kankaanpäähän.
Työhösi kuuluu toimia myynnin tukena, myynnin edistäminen, jälkimarkkinointi ja taata asiakkaillemme yksilöllisen palveluelämyksen.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta keittiökalustemyynnistä
- Hyvää tietotekniikkataitoa
- Hyviä sosiaalisia taitoja
- Rohkeutta ja rempseyttä

Eduksesi katsotaan:
- Kaupallisen alan koulutus

Me Esan Levykaluste Oy:llä tarjoamme vakituisen työpaikan korkealaatuisten tuotteiden parissa ja laajan malliston, jotka yhdessä mahdollistavat hyvin yksilölliset ratkaisut. Ammattitaitoisen, työhönsä sitoutuneiden omistajien ja tehtaan työntekijöiden tuen. Työhön perehdytetään hyvin.

Toivomme sinun hakevan paikkaa heti, mutta viimeistään 22.8 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Työllistyt suoraan asiakkaamme Esan Levykaluste Oy:n kirjoille.

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Go On Porin kanssa.
Rekrytoinnista vastaa Go On Pori: Minttu Porri, yrittäjä, minttu.porri@go-on.fi, 044 980 2042