(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti Elkomelle Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018Työn kuvaus:
 

Elkome-yhtiöt toimittaa järjestelmiä teollisuudelle tuotannon ja tuotekehityksen tarpeisiin. Tarjoamme ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat tehostaa tuotantoaan sekä valmistaa entistä laadukkaampia, turvallisempia ja kilpailukykyisempiä tuotteita. Olemme toimineet Suomessa vuodesta 1986 lähtien. Lisätietoja löydät osoitteesta www.elkome.com. 
 
Etsimme asiakkaallemme Elkome Group Oy:lle myyntiassistenttia aluksi vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua.
 
Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esim. merkonomi tai tradenomi. Hallitset hyvin normaalit toimisto-ohjelmat ja osaat sujuvasti suomea ja englantia. Olet persoonaltasi oma-aloitteinen ja oivaltava, kykenet itsenäiseen päätöksentekoon, olet täsmällinen ja tarkka.
 
Toimenkuvasi on hyvin monipuolinen, tehtäviisi kuuluu mm. tuontiin, vientiin sekä kuljetuksiin liittyviä tehtäviä, osto- ja myyntireskontra sekä niihin liittyvät selvitystyöt. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen sisällä mm. myynnin ja tuotannon kanssa ja hoidat yhteyksiä moniin kotimaisiin ja ulkomaisiin toimittajiin.
 
Elkome Group tarjoaa sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, jossa saat vastuuta työstäsi. Sinua tukee mukava, ammattitaitoinen tiimi ja aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen. Työtä tehdään uudenaikaisissa toimitiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta 16.11.2018 mennessä ja liitä hakemuksen mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin, anita.fokin@adecco.fi tai 040 632 6465.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntiassistentti


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin, 040 6326465


Toimipaikka:  Hyvinkää