Myyntiassistentti, DragonBox Finland Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021
Dragonbox Finland Oy toimii osana kansainvälistä Kahoot! konsernia ja etsii riveihinsä myyntiassistenttia tukemaan myyntiä. Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus päästä kehittämään myynnillistä osaamistasi ja tukemaan nuorten matemaattista oppimista. Jos olet kiinnostunut opetusalasta, sekä olet motivoitunut ja myyntihenkinen henkilö, niin saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae pian, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden kanssa.
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, jossa saat menestymiseen tarvittavat työkalut ja kollegoiden vahvan tuen. Tarjoat työssäsi DragonBoxin innovatiivista tuotetarjoamaa, joka on hyvin tunnettu ja vastaanotettu opetuspiireissä. Työtehtäviisii kuuluu kontaktointi eri opetusalan ammattilaisiin, liidien keruu, sekä itsenäinen myynti. Työaikasi ovat erittäin joustavat, joten voit vaikuttaa itse, miten paljon ja milloin työskentelet.
TYÖNKUVA

* Liidien tuottaminen
* Kontaktointi opetusalan ammattilaisiin
* Myynti

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa myynnillistä taustaa
* Motivaatiota ja aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan
* Sujuva suomen kielen taito


Työntekijänä olet


* Asiakaspalveluhenkinen
* Ahkera ja motivoitunut
* Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Sijainti Helsinki, mahdollisuus työskennellä etänä
* Kesto: Kesto 3.12. saakka, mahdollisuus jatkoon keväällä 2022

MUUTA TIETOA
Kahoot DragonBox on maailmankuulu pedagoginen studio, joka on ansainnut maailmanlaajuista mainetta innovatiivisista matematiikan oppimissovelluksistaan lapsille. Vuonna 2012 sen ensimmäisestä oppimispelistä - DragonBox Algebrasta - tuli välitön hitti. Lapset, opettajat, vanhemmat ja lehdistö ylistivivät sitä uutena tapana oppia matematiikkaa. Vuonna 2018 yhtiö lanseerasi DragonBox Schoolin: matematiikan kokonaisopetusohjelman, joka kasvaa tällä hetkellä kovaa vauhtia Norjan ja Suomen kouluissa. Dragonbox Finland Oy
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1502456
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki