(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Chilit, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021
Asiakasyrityksemme Chilit etsii joukkoonsa sanavalmista ja huolellista myyntiassistenttia. Etsimällämme henkilöllä on luotettava ja palveluhenkinen asenne työhön. Toimit myynti- ja markkinointiorganisaation ytimessä asiakkaan ja toimittajan välisenä korvaamattomana tekijänä. Mikäli sinulla on positiivinen ja ahkera asenne työhön ja olet kiinnostunut IT-maailmasta, voi tämä paikka olla juuri sinun!
KUVAUS
Tässä tehtävässä hoidat pääsääntöisesti asiakkaiden tilauksia ja huolehdit siitä, että ne etenevät tehokkaasti. Käyt läpi toimittajien ostohintoja, ja valitset parhaimman toimittajan kullekin asiakkaan ostamalle tuotteelle, minkä jälkeen huolehdit siitä, että tilaukset siirtyvät ERP-järjestelmään oikein. Työsi sisältää myös yhteistyötä myyjien kanssa ja satunnaista tapahtumajärjestelyä.

Tässä työssä sinulla on myös mahdollisuus kehittyä ja avata tietä urapolullesi, mikäli toimit oma-aloitteisesti ja näytät kyntesi! Tämän lisäksi pääset osaksi pientä, mutta energistä tiimiä, jolta saat tarvittaessa tukea tehtäviisi.

Tarjoamme


* Näköalapaikan IT-maailmaan
* Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin ja tehdä etätöitä
* Lämminhenkisen työyhteisön ja mahdollisuuden osallistua aktiivisen työporukan vapaa-ajan toimintaan
* Toimiston Malmilla loistavien kulkuyhteyksien päässä

TYÖNKUVA

* Tilausprosessin hallinta
* Yhteistyö myyjien kanssa
* Tilauksiin liittyvien ongelmatilanteiden tai kysymysten selvittely
* Satunnainen sisäisten tapahtumien järjestäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva kaupallinen tutkinto
* Hieman aikaisempaa työkokemusta
* Hyvät Office-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduiksi aikaisemman kokemuksen verokannoista ja niiden käsittelystä, myyntitilauksien luomisesta ja ERP-järjestelmästä.

Etsimämme henkilö on:


* Huolellinen
* Joustava
* Ulospäinsuuntautunut ja sanavalmis
* Asiakaspalvelutaitoinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6 kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Helsinki


Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Cilitin puolesta ja kaikki tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs02@academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Olemme luvanneet asiakkaillemme tuottaa IT-palveluita, joita muut eivät osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Tämän lupauksen tulemme myös pitämään. Yrityksessämme työskentelee 70 asiansa osaavaa ammattilaista. Lähde Sinäkin luomaan kanssamme menestystarinaa. Vuodesta 2019 alkaen Chilit on ollut osa Dustin Groupia.