(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Bluesport Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Bluesport Oy myy ja markkinoi urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita sekä asusteita. Yritys toimii myös optisen alan maahantuojana. Bluesportin edustamia brändejä ovat muun muassa Blue Sportswear, italialainen huippumerkki CMP sekä Helly Hansen Eyewear. Käy tutustumassa yritykseen Facebookissa Bluesport Oy ja Instagramissa @bluesport_oy

Haemme asiakkaallemme Bluesport Oy:lle MYYNTIASSISTENTTIA Lahteen.

Työskentelet avainasemassa osana tiivistä tiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, myyntitilausten käsittely, laskutus sekä muut myynnin- ja oston tukitehtävät. Tehtävään kuuluu myös varastonhallintaa kuten tavaran vastaanottoa ja lähetystä sekä saldokirjauksia.

Olet asiakaspalvelun ammattilainen, joka osaa organisoida tehokkaasti työtehtävänsä. Olet myyntihenkinen, innokkaan ja aktiivisen asenteen omaava persoona, joka ei pelkää heittäytyä uusiin tehtäviin. Työotteeltasi olet tarkka ja huolellinen ja hallitset isommatkin kokonaisuudet.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn laadukkaiden tuotemerkkien parissa, hyvät työsuhde-edut sekä mukavan tiimin tuen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde käynnistyy ensin kokoaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksen palkkalistoille.

Haethan tehtävää viimeistään 28.2.2019 mennessä alla olevan hakulinkin kautta. Kerrothan meille miksi juuri Sinä olet etsimämme Myyntiassistentti?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Salla Pohjonen, p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi.