(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Black Moda Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Black Moda Oy on vuonna 1996 perustettu suomalainen tekstiilialan perheyritys, joka valmistaa yritysasiakkaille laadukkaita tekstiilejä aina lastenvaatteista kylpy- ja froteetuotteisiin. Black Modan taustalla vaikuttaa pitkä historia täynnä tarmoa ja rohkeaa yrittäjähenkeä, joka ohjaa toimintaamme jo kolmannessa polvessa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Black Moda Oy:lle myyntiassistenttia Pirkkalaan.

Asiakasyrityksemme etsii nuorekkaaseen tiimiinsä henkilöä, joka on järjestelmällinen, toimeen tarttuva ja omaa oppimishaluisen asenteen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tekstiilialan kokemusta tai koulutusta. Eduksi katsotaan kokemus monipuolisesta toimistotyöstä tai myynnin avustavista tehtävistä.

Tehtäviin kuuluu tilausten ja tuotetietojen käsittelyssä avustaminen sekä yhteydenpito asiakasyrityksiin. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa sekä kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien ja Microsoft Office-työkalujen käytöstä.

Työtehtäviä voidaan muokata jonkin verran myös tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Työaika on arkisin klo 8-16 ja palkkaus määrittyy koulutuksen ja kokemuksen mukaan. Työ alkaa 1.2.2020 puolen vuoden vuokratyösuhteena ja jatkuu mahdollisesti myös määräajan jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.