Myyntiassistentti, Bang & Bonsomer Group Ab, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021
Etsimme asiakkaallemme Bang & Bonsomerille myyntiassistenttia monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tärkeässä tehtävässä osana kansainvälistä yritystä. Jatka lukemista ja tutustu tehtävään osana Polymers & Packaging liiketoiminta-alueen myyntitiimiä!
KUVAUS
Työskentelet myynnin tukena monipuolisessa työnkuvassa, missä tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat monikanavainen asiakaspalvelu, myyntitilausten käsittely sekä logistiikka- ja hankintatehtävät. Bang & Bonsomerilla sinua odottaa vastuullinen ja oma-aloitteisuutta vaativa työtehtävä, rennon miellyttävä ilmapiiri sekä mukavat työkaverit! Pääset työskentelemään läheisesti tiimissäsi olevan kolmen myyjän ja yhden myyntiassistentin kanssa. Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti, mikäli etsit itsellesi vakaata ja miellyttävää työtehtävää ja työympäristöä, missä sinua arvostetaan ja kuunnellaan.

Tarjoamme


* Monipuolisen työtehtävän, jossa pääset toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
* Miellyttävät työkaverit ja työympäristön
* Pitkäaikaisen ja vakaan uramahdollisuuden
* Mahdollisuuden työskennellä perehdytyksen jälkeen hybridimallilla joustavasti toimistolla tai etänä

TYÖNKUVA
Myynnin assistenttina työskentelet myynnin ja tuotannon tukena, hoidat asiakaspalvelua sekä osallistut logistiikka- ja hankintatehtäviin. Päiviisi voisi kuulua esimerkiksi tilausten vastaanottamista asiakkailta ja niiden kirjaamista järjestelmään, logistiikasta huolehtimista ja toimitusten aikatauluttamista sekä yhteydenpitoa asiakkaiden suuntaan. Kansainvälisessä organisaatiossa monipuolisuutta työhön tuo myös tullauskäytännöt ja niiden ymmärtäminen.

Työtehtäviäsi ovat:


* Myynnin ja tuotannon tukena toimiminen
* Monikanavainen asiakaspalvelu
* Tilaustenkäsittely ja logistiikan tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta saman kaltaisista tehtävistä esimerkiksi myynnin tuessa. Lisäksi meille on tärkeää, että ymmärrät opintojen tai kokemuksen kautta logistiikkaa. Olet reipas, oma-aloitteinen ja viihdyt hyvin asiakaspalvelutehtävissä. Tehtäväsi on vastuullinen ja itseohjautuva, joten arvostamme tarkkuutta. Lisäksi olemme havainneet, että pitkäjänteinen ajattelu ja valmius rutiininomaistakin työtä kohtaan tukee tehtävässä pärjäämistä. Arvostamme kaikkea kielitaitoa, mutta erityisesti toivomme sinun puhuvan sujuvasti suomea ja englantia.

Voit olla meille juuri sopiva henkilö, mikäli:


* Olet kerryttänyt kokemusta myyntiassistentin kaltaisista tehtävistä
* Puhut sujuvasti suomea ja englantia
* Pärjäät hyvin tietotekniikan kanssa
* Olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä


Etuna näemme kaupallisen alan koulutuksen, kokemuksen jonkin ERP-järjestelmän käytöstä sekä ymmärryksen tullauskäytännöistä.

Muuta tietoa

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Vakituinen työsopimus

Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Bang & Bonsomer puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Bang & Bonsomer on vuonna 1927 perustettu suomalainen materiaaliteknologiayhtiö, joka toimittaa sekä tuottajana että jakelijana eri teollisuusalojen käyttämiä raaka-aineita ja lisäaineita. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Kazakstanissa, Valkovenäjällä, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Vuonna 2019 Bang & Bonsomerin myynti oli 170 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 315 työntekijää.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494982
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki