(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Bang & Bonsomer Group Ab, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020
Etsimme asiakkaallemme Bang & Bonsomerille myyntiassistenttia monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään vastuullista työtä myynnin tuessa osana kansainvälistä organisaatiota. Jatka lukemista ja tutustu tehtävään osana Polymers & Packaging liiketoiminta-alueen myyntitiimiä!
KUVAUS
Työskentelet myynnin tukena monipuolisessa työnkuvassa, missä tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat monikanavainen asiakaspalvelu, myyntitilausten käsittely sekä logistiikka- ja hankintatehtävät. Bang & Bonsomerilla sinua odottavat vastuullinen ja oma-aloitteisuutta vaativa työtehtävä, rennon miellyttävä ilmapiiri sekä mukavat työkaverit! Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti, mikäli etsit itsellesi vakaata ja miellyttävää työtehtävää ja työympäristöä, missä sinua arvostetaan ja kuunnellaan.

Tarjoamme


* Oma-aloitetteisuutta vaativan monipuolisen työtehtävän
* Miellyttävät työkaverit ja työympäristön
* Pitkäaikaisen ja vakaan uramahdollisuuden

TYÖNKUVA
Myynnin assistenttina työskentelet myynnin ja tuotannon tukena, hoidat asiakaspalvelua sekä osallistut logistiikka- ja hankintatehtäviin. Tehtäviisi kuuluu tilausten vastaanottaminen asiakkailta erityisesti puhelimitse sekä niiden kirjaaminen järjestelmään.

Työtehtäviäsi ovat:
* Myynnin ja tuotannon tukena toimiminen
* Monikanavainen asiakaspalvelu
* Tilaustenkäsittely ja logistiikan tehtävät
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta myynnin tukitehtävistä tai muista vastaavista toimistotehtävistä. Olet reipas, oma-aloitteinen ja viihdyt hyvin asiakaspalvelutehtävissä. Tehtäväsi on vastuullinen ja itseohjautuva, joten arvostamme tarkkuutta. Lisäksi olemme havainneet, että pitkäjänteinen ajattelu ja valmius rutiininomaistakin työtä kohtaan tukee tehtävässä pärjäämistä. Arvostamme kaikkea kielitaitoa, mutta erityisesti toivomme sinun puhuvan sujuvasti suomea ja englantia.

Etsimämme henkilö on:


* Kerryttänyt kokemusta toimisto- tai asiakaspalvelutehtävistä
* Reipas ja oma-aloitteinen työntekijä
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Ruotsin kielen taito sekä kaupallinen koulutustausta nähdään etuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Bang & Bonsomer puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Bang & Bonsomer on vuonna 1927 perustettu suomalainen materiaaliteknologiayhtiö, joka toimittaa sekä tuottajana että jakelijana eri teollisuusalojen käyttämiä raaka-aineita ja lisäaineita. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Kazakstanissa, Valkovenäjällä, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Vuonna 2019 Bang & Bonsomerin myynti oli 170 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 315 työntekijää.