(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, B2B
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tämä kyseinen työpaikkailmoitus on avoin haku myyntiassistentti työtehtäviin.


Miksi hakea avoimen työpaikkailmoituksen kautta?
Kun kutsumme sinut haastatteluun autamme sinua etsimään juuri sinulle sopivan työmahdollisuuksia pääkaupunkiseudulla. Avoimissa haastatteluissa käymme läpi sinun taitosi ja minkälainen on sinun unelmien työpaikka. Avoimessa haastattelussa voimme myös neuvoa sinua työnhakuprosessissa tai voit kysyä meiltä sinua pohdittavia asioita, koskien työnhakua.
Meille aukeaa uusia myyntialan paikkoja auki usein ja kun olet käynyt meidän haastattelussa niin sinun ei tarvitse laittaa erillistä hakemusta vaan voimme ottaa sinuun suoraan yhteyttä ja suositella sinua suoraan yritykseen. Olet siis etulyönti asemassa!


Asiakasyrityksemme vaihtelee keskisuurista suuriin yrityksiin ja koko ajan tehdään uusasiakashankintaa eli haluamme avata uusia paikkoja meidän hakijoille.


Työtehtävät
Työtehtävääsi voi kuulua esimerkiksi uusasiakashankinta puhelimitse tai sähköpostitse, liidi listan tekeminen ja potentiaalisien asiakkaiden etsiminen. Työssä toimit tukihenkilönä myyjälle, joka hoitaa tarjouksen teon ja itse kaupan. Sinulle päätehtävänäsi on siis potentiaalisien asiakkaiden kartoittaminen.


Odotamme sinulta
Kokemusta itsenäisestä B2B myynnistä
Myynnillistä asennetta
Oma-aloitteisuutta
Kykenet käyttämään työssäsi suomen lisäksi ainakin englantia.


Myyntiassistentin työ on hyvä välivaihde ja kun näyttää kyntensä tässä työssä niin mahdollisuus on edetä kokonaisvaltaiseen B2B myyntiin yrityksen sisällä.

Hakuprosessi
Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Liitä mukaan cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera. Haluamme myös nähdä hakemuksessasi persoonasi ja mitä sinä toisit mukanasi työyhteisöön.


Lisätietoja tarvittaessa antaa

HR Trainee, Paula Takkinen
paula.takkinen@workpower.fi


Avainsanat: Myynti, B2B, Myyntiassistentti, Avoin hakemus