(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti asiakkaallemme Kokkolaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Etsimme rekrytointitoimeksiantona myyntiassistenttia ja toimeliasta tiimipelaajaa asiakkaallemme Kokkolaan.

 

Päätehtävänä on hoitaa logistiikka-alan yrityksen tilauksia ja myynnin tukitehtäviä. Työpäiväsi koostuvat asiakkaiden tilausten käsittelystä sekä työskentelystä toiminnanohjausjärjestelmän ja laskutusasioiden parissa. Osaat tarvittaessa koota erilaisia tietoja ja tehdä niistä materiaaleja. Työssä vaaditaan molempien kotimaisten kielten osaamista, etua on myös englanninkielen taidosta.

 

Tehtävässä vaaditaan nopeaa reagointia sekä energistä otetta ja siksi etsimme tehtävään sellaista henkilöä, joka osaa pitää langat käsissä ja jolla ei mene sormi suuhun nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Jämäkkyys ja vahvat organisointitaidot auttavat työssä menestymisessä. Tarvitset myös ajan tasalla olevia IT-taitoja.

 

Tarjoamme tehtävän, jossa pääsee tekemään vastuullisia ja monipuolisia toimistotehtäviä hyvässä porukassa sekä joustavan työympäristön. Vastaavasti odotamme myös tekijältä joustavuutta. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen päivätyö. Valittu henkilö rekrytoidaan suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille.

 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman nopeasti. Hae tehtävää 26.5.2019 mennessä jättämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultti Pauliina Rintalalta (p. 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi).