(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti asiakasyrityksellemme Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haluatko kehittyä osana ammattitaitoista ja monipuolista myyntitiimiä suuressa kansainvälisessä terveysteknologia-alan yrityksessä? Etsimme nyt asiakkaallemme myyntiassistenttia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingissä.

 

Työ sopii juuri sinulle, jos haluat päästä monipuolisiin assistentin tehtäviin ja kykenet pitämään langat käsissäsi. Henkilönä sinulta löytyy joustavuutta, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta sekä kykyä priorisoida tehtäviä. Vuorovaikutustaitojesi avulla onnistut työtehtävissäsi yhdessä myyjien sekä tiiminvetäjien kanssa. Lisäksi tuot rohkeasti ja avoimesti esille ratkaisuehdotuksia erilaisissa nopeatempoisissakin työkäänteissä.

 

Sinulla on kyky omaksua nopeasti tietojärjestelmiä ja MS Office -taitosi ovat hyvät. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä kokemusta assistenttityöstä. Tehtävän työkielenä ovat suomi ja englanti, ruotsin kielen taidosta on tehtävässä etua.

 

Tässä roolissa pääset olemaan monipuolisesti mukana myynnin tukitoiminnoissa. Pääasiallinen tehtäväsi on myyntitiimien tukeminen Suomessa ja osittain myös Ruotsissa. Vastaat muun muassa yhdessä myyjien kanssa koulutustilaisuuksien järjestämisestä. Erityisesti käytännön järjestelyt, kuten tilavaraukset ja matkajärjestelut yhdessä matkatoimiston kanssa kuuluvat tehtäviisi. Vastuullesi kuuluu myös myyntiin liityvän compliance-prosessin hallinta. Vastaat lisäksi myyntitiimin hankintojen toteutuksesta ja ostolaskujen käsittelystä. Käytät työssäsi päivittäin myyntiä tukevia tietojärjestelmiä. Lisäksi vastuullesi kuuluu yleisiä toimistotehtäviä.

 

Tehtävän kautta pääset osaksi kokenutta työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri. Saat mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen ja näköalan kansainvälisen yrityksen toimintaan.

 

Haethan paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon yhteyshenkilö Tatu Savolainen 050 555 5210.