Myyntiassistentti asiakaspalvelutiimiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Toimenkuva
Etsimme pakkausalan asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista myyntiassistenttia. Myyntiassistenttina toimit osana asiakaspalvelutiimiä ja pääasiallisina tehtävinäsi ovat asiakastilausten, tarjousten ja tilausvahvistusten tekeminen.
Odotamme sinulta
Tehtävässä tarvitset asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä. Myös englanninkielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti on edellytys työssä suoriutumiseen. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työ on kokoaikainen ja jatkuu määräaikaisena opintovapaan sijaisuutena 31.3.2021 asti. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Helsingin Malmilla. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä meille hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää Myyntiassistentti asiakaspalvelutiimiin. Liitäthän hakemukseen CV:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan paikkaa siis mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Helsingin HR-konsultti Olli Nyman (puh. 0504432915 ja e-mail olli.nyman@eezy.fi). Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
31.3.2021
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@eezy.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.02.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot