(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti asiakaspalvelutehtäviin
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Haemme pääkonttoriimme Vantaan Tuupakkaan oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä 

MYYNTIASSISTENTTIA asiakaspalvelutehtäviin

TEHTÄVIISI KUULUU
Työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä ja tehtäviisi kuuluu monikanavainen asiakaspalvelu puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä, tilausten käsittely, asiakastietojen hallinnointi ja erilainen ongelmatilanteiden selvittely. Tiimin vastuulla on myös verkkokaupan käyttäjätuki sekä kanta-asiakasjärjestelmien operatiiviset tehtävät. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin, asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. 

TARJOAMME SINULLE
Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja modernit työvälineet osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen ja panostamme myös jatkossa osaamisesi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ 
Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Voit myös olla urasi alkuvaiheessa ja halukas oppimaan uutta palvelualttiilla asenteella. Nautit onnistuneista asiakaspalvelutilanteista ja hymyn saamisesta asiakkaan kasvoille! Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja joustava tiimipelaaja, ja pidät vaihtelevasta ja monipuolisesta työstä. Säilytät tarkkuutesi ja tehokkuutesi aikataulupaineista huolimatta. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia, SAP-käyttökokemus on plussaa. Hoidat asioita sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi. Ruotsin kielen taito on plussaa, mutta ei välttämätön.

KYSY LISÄÄ
Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Laura Malin puh. 050 568 2251. Tavoitat hänet parhaiten keskiviikkona 5.8.2020 klo 14.00-16.00.

HAKEMUKSET
Kiinnostuitko tehtävästä? Käy jättämässä hakemus ja CV palkkatoiveineen www.slo.fi/jobs –sivujen kautta 10.8.2020 mennessä.