(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIASSISTENTTI asiakaspalvelutehtäviin
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme pääkonttoriimme Vantaan Tuupakkaan oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä

MYYNTIASSISTENTTIA asiakaspalvelutehtäviin

TEHTÄVIISI KUULUU

Työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä ja tehtäviisi kuuluu monikanavainen asiakaspalvelu puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä, tilausten käsittely, asiakastietojen hallinnointi ja erilainen ongelmatilanteiden selvittely. Tiimin vastuulla on myös verkkokaupan käyttäjätuki sekä kanta-asiakasjärjestelmien operatiiviset tehtävät. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin, asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja modernit työvälineet osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen ja panostamme myös jatkossa osaamisesi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit myös olla urasi alkuvaiheessa ja halukas oppimaan uutta palvelualttiilla asenteella. Nautit onnistuneista asiakaspalvelutilanteista ja hymyn saamisesta asiakkaan kasvoille! Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja joustava tiimipelaaja, ja pidät vaihtelevasta ja monipuolisesta työstä. Säilytät tarkkuutesi ja tehokkuutesi aikataulupaineista huolimatta. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia, SAP-käyttökokemus on plussaa. Hoidat asioita sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsin kielen taidosta on sinulle etua.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Laura Malin p. 050 568 2251. Tavoitat hänet parhaiten perjantaina 2.11 klo 8:00-9:00, keskiviikkona 7.11 klo 15:30-16:30 tai keskiviikkona 14.11 klo 15:30-16:30.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme jättämään www.slo.fi/jobs –sivujen kautta 18.11.2018 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja töiden on tarkoitus alkaa heti, kun oikea henkilö tehtävään löytyy.