(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti asiakaspalvelutehtäviin Vantaalle
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

 

Haemme pääkonttoriimme Vantaan Tuupakkaan oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä

 

MYYNTIASSISTENTTIA asiakaspalvelutehtäviin

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Toimit myynnin tukena osana asiakaspalvelutiimiä. Hoidat monipuolisia tehtäviä esimerkiksi ostokampanjoihin, hinnanoikaisuihin, kululaskujen tarkastamiseen ja asiakastietojen ylläpitoon liittyen. Tämän lisäksi olet valmis ottamaan vastuullesi erilaisia koordinointi- ja raportointitehtäviä. Teet tiivistä yhteistyötä vastuullesi nimettyjen myyntikonttoreiden sekä muun asiakaspalvelun, markkinointiviestinnän ja asiakkaiden kanssa.

 

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja modernit työvälineet osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen ja panostamme myös jatkossa osaamisesi kehittämiseen.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit myös olla urasi alkuvaiheessa ja halukas oppimaan uutta palvelualttiilla asenteella. Nautit onnistuneista asiakaspalvelutilanteista ja hymyn saamisesta asiakkaan kasvoille! Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja joustava tiimipelaaja, ja pidät vaihtelevasta ja monipuolisesta työstä. Säilytät tarkkuutesi ja tehokkuutesi aikataulupaineista huolimatta. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia, SAP-käyttökokemus on plussaa. Hoidat asioita sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsin kielen taidosta on sinulle etua.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Laura Malin p. 050 568 2251. Tavoitat hänet parhaiten keskiviikkona 5.6. klo 15.00-16.00 tai keskiviikkona 12.6. klo 15.00-16.00.

 

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme jättämään www.slo.fi/jobs –sivujen kautta 16.6.2019 mennessä. Haethan heti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja töiden on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian, kun oikea henkilö tehtävään löytyy.