(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti (Akaa) REKRYTOINTI
Leomuovi Oy / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Leomuovi Oy on Akaan Viialassa vuodesta 1984 asti toiminut arvostettu, vihreästi vastuullinen muovialan yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy laadukkaita muovituotteita sekä kotimaahan että kansainvälisille markkinoille. Yrityksen tuotteita käyttävät mm. rakennus-, kone-, muovi-, elektroniikka-, ilmankäsittely- ja huonekaluteollisuus.

Toiminnan laajentuessa etsimme heille nyt Akaan toimipisteeseen monitaitoista

MYYNTIASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko myyntihenkinen, asiakaspalvelutaitoinen, aikaansaava, mutta samalla huolellinen ja tarkka sihteeri, jonka ansiosta myyntipäälliköille jää aikaa tehdä tulosta?

Etsimme nyt myynnin tiimiin iloista assistenttia, jolla on taitoa toimia monipuolisissa sihteerin tehtävissä, erittäin hyvä englannin kielen taito, kykyä suoriutua kirjanpidon avustavista tehtävistä, tilausten kirjaamisesta sekä palkanlaskennan tehtävistä. Asiakaspalvelutaidot ovat ydintaitojasi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme lisäksi, että olet joustava ja luot luontaisesti omalla panoksellasi työpaikalle sellaista henkeä ja asennetta, että ”kaikki tekevät kaikkea”. Myös sinun työnkuvaasi kuuluu kahvinkeitto ym. rutiinit. Ajat tarvittaessa myös Kankaanpään toimipisteeseen hoitamaan sinulle annettuja tehtäviä. Työn ollessa paikoin myös liikkuvaa, oma auto on välttämätön.

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle mielenkiintoisen paikan kasvavan yrityksen organisaatiossa. Yrityksessä panostetaan työssä viihtyvyyteen, hyvään yhteishenkeen sekä luovuuteen. Sinun kehittämisideoitasi kuullaan.

Työt alkavat 4.6.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on muovi- ja kumiteollisuuden TES:n mukaan. Työ on kokoaikainen päivätyö klo 8-16 välillä.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-10 myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, 044 740 4501 tai toimistolta, 040 572 7731.

Jotta kokonaisuus toimii, on kaikkien osien toimittava. Leomuovi palvelee asiantuntevalla suunnittelulla, joustavilla muottihankinnoilla, räätälöidyllä valmistuksella ja varmoilla toimituksilla. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.leomuovi.fi.