Myyntiassistentti AJ Tuotteille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Myyntiassistentti AJ Tuotteille

 

Yritysesittely:

AJ on Pohjois-Euroopan johtava yritysten ja yhteisöjen toimitilojen tarpeisiin erikoistunut perheyritys. Valikoimaan kuuluu yli 20 000 tuotetta toimisto-, varasto-, tuotanto-, pukuhuone- ja koulukäyttöön. AJ:lla on oma tuotekehitys, tuotanto ja keskusvarasto. Suomessa AJ Tuotteet on toiminut jo yli 30 vuotta ja toimitilamme sijaitsevat Espoossa Mankkaalla.

-----------------------

Tehtävänkuvaus:

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme AJ tuotteille Espoon Mankkaalle myyntiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat mm. myynti- ja asiakaspalvelu puhelimissa, Chatissa sekä kasvotusten asiakkaamme näyttelytilassa. Työssäsi vastaat asiakastiedusteluihin, tallennat tilauksia ja seuraat tekemiäsi tarjouksia, sekä pidät yhteyttä toimitusketjun sidosryhmiin.

-----------------------

Etsimämme henkilö:

Myynnillinen sekä ratkaisuhakuinen työote on sinulle luontevaa ja motivoidut asiakaspalvelusta sekä tuloksekkaasta toiminnasta. Työotteeltasi olet ripeä ja aikaansaava, mutta samalla myös tarkka ja huolellinen. Sinulta löytyvät erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti erilaisissa asiakaskontakteissa. Tiimistyöskentely on sinulle palkitsevaa ja pyrit saavuttamaan yhteiset tavoitteet levittämällä positiivisuutta myös ympärillesi. Voit olla aikaisemmalta kokemukseltasi joko rautainen asiakaspalvelun ammattilainen tai hieman tuoreempi tekijä, sillä AJ Tuotteet antaa sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Sujuvan suomen kielen lisäksi tarvitset työssäsi englantia, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Tietotekniset valmiutesi ovat ajan tasalla ja omaksut mielelläsi uusia asioita.

-----------------------

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulla vakituisen työpaikan asiakaspalvelun ja myynnin monipuolisissa tehtävissä alan kärkiyrityksessä. Palkkaus palkkatoiveiden mukaisesti. Kuukausipalkan lisäksi olet oikeutettu AJ Tuotteiden henkilöstöetuuksiin kuten Smartumin liikunta/kulttuurietuun, työterveyshuoltoon ja talon tarjoamaan aamiaiseen. Työskentelysi tukena on reipasotteinen ja osaava asiakaspalvelutiimi, nykyaikaiset työvälineet, sekä laadukkaat tuotteet.

-----------------------

Lisätietoja:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto eli valittu henkilö työllistyy suoraan AJ Tuotteiden palvelukseen. Jos kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi oheisesta linkistä. Muistathan liittää hakemukseesi CV:si. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän suunniteltu aloitus on sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Henkilöstöpalveluiden HR-konsultti Olli Nyman 040 307 5109 (arkisin 9-15) / olli.nyman@eezy.fi.

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot