(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti, Ahlsell Oy, Hyvinkää
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021
Etsimme nyt asiakasyritykselle Ahlsell Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja hyvät tietotekniset taidot omaavaa myyntiassistenttia. Tämä on loistava mahdollisuus kerryttää kokemusta myynnin avustavista tehtävistä. Mikäli sinulla on koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua teknistä osaamista sekä halua ja intoa kehittyä alalla, lue lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Myyntiassistenttina tulet työskentelemään osana pientä ja osaavaa tiimiä. Työ sisältää tiimin auttamista monipuolisissa myynnin avustavissa tehtävissä kuten tilausten hallinnoinnissa ja tilauspoikkeaminen seurannassa ja valvonnassa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja tehokasta työotetta sekä kykyä tiimissä toimimiseen. Työ sijaitsee Hyvinkäällä, mutta sinulla on mahdollisuus myös etänä työskentelyyn.

Tarjoamme


* Pienen tiimin, jossa pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin myynnin avustaviin työtehtäviin
* Mahdollisuuden kasvaa osaavan tiimin johdolla
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Tilausten vastaanottaminen ja siirtäminen omaan järjestelmään
* Tilauspoikkeamien seuraaminen ja valvonta
* Tiimin auttaminen eri tehtävissä
* Avustaminen tilausten hallinnoimisessa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (tekninen / kaupallinen)
* Hyvät IT taidot, erityisesti Excel taidot
* Sujuva suomen taito
* Teknistä osaamista sekä aiempaa työkokemusta esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta


Tässä tehtävässä eduksi katsomme ruotsin kielen taidon sekä osaamisen Vivaldista.

Etsimämme henkilö on


* Tehokas
* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Asiakaspalveluhenkinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Sijainti: Hyvinkää, mahdollisuus työskentelyyn etänä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ahlsell Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ahlsell Oy on pohjoismainen tekninen tukkukauppa. Myymme tuotteita ja palveluita yrityksille ja ammattilaisille, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.