(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti (2kpl), Karanttia Oy Perusturva, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020
Kiinnostaako työt moninaisessa työympäristössä, jossa pääset työskentelemään monipuolisten myyntitehtävien parissa? Jos sanoit kyllä, tämä voi olla paikkasi! Asiakasyrityksemme Karanttia Oy Perusturva etsii nyt heille kahta innokasta ja myyntihenkistä myyntiassistenttia erilaisten myynnillisten työtehtävien pariin. Jos omaat soveltuvan koulutustaustan (esimerkiksi tradenomi, insinööri tai KTM), hyvän asenteen ja sinulla on nälkä kasvaa osaajana, olet etsimämme henkilö. Hae paikkaa jo tänään, sillä se täytetään heti sopivien kandidaattien löydyttyä.
KUVAUS
Vuonna 1987 perustettu Karanttia Oy Perusturva on alun perin väestönsuojeluun erikoistunut valtakunnallinen markkinointiyritys. Yrityksen päätuote on elementtiväestönsuoja, jonka rinnalle on sittemmin noussut täysbetoninen moduulikylpyhuone. Samoissa liiketiloissa toimiva yrityksen tytäryhtiö Avaava Oy on asiantuntijayritys, joka keskittynyt esteettömän rakentamisen ja saavutettavan viestinnän asiantuntijapalveluihin. Kohderyhminä ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat sekä julkinen sektori kautta Suomen. Haettavissa myyntitehtävissä tulet työskentelemään osana rakennus- tai asiantuntijapalvelutiimien muodostamaa kummastakin yrityksestä koostuvaa myyntiyksikköä, auttaen tiimiä pääsemään yhteisiin tavoitteisiin. Työssäsi tulet tekemään tarjouslaskentaa, myyntipalavereiden järjestämistä asiakkaiden kanssa, autat myynnin kehittämisessä ja järjestät myyntitapahtumia yrityksen showroomissa, esitellen tuotteita asiakkaille. Työssäsi pääset myös tapaamaan suunnittelijoita ja tutustumaan heidän työnkuvaansa. Pääset ideoimaan yhdessä myyntitiimin kanssa, miten myyntiä voisi parantaa entisestään. Tehtävänkuva on monipuolinen, ja oikean ja innokkaan asenteen myötä tavoitteena on kasvattaa sinusta yrityksen sisällä tulosvastuullinen juniorimyyjä. Myynnillinen tausta ja kiinnostusta myyntiä kohtaan edesauttaa tehtävässä onnistumiseen. Voit olla joko opintojesi loppuvaiheessa oleva tai jo kokeneempi kaupallisen alan osaaja, jolla löytyy palo myynnintehtävien pariin. Tässä työssä on tärkeä omata järjestelmällinen, kurinalainen ja omatoiminen "hands on" työote.

Tarjoamme


* Monipuolisen työtehtävän kasvavassa perheyrityksessä
* Mahdollisuuden kehittyä tavoitteellisessa myyntityössä
* Mahdollisuuden kasvaa tulosvastuulliseksi itsenäiseksi juniorimyyjäksi
* Moninaisen työympäristön, jossa on hyvä ja reilu meininki
* Pääsyn tekemään töitä hyvän asian puolesta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Erilaisissa myyntitehtävissä avustaminen tavoitteellisesti
* Tarjouslaskenta
* Asiakastapaamisten järjestäminen ja sopiminen myyntipäälliköille sekä itsellesi
* Valittujen tuotteiden ja palveluiden myyminen valitun myyntistrategian mukaan.
* Aktiivisena myyntitiimin jäsenenä myynnin kehittäminen
* Oman myyntivastuun ottaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Oikea koulutustausta esimerkiksi tradenomi, insinööri tai KTM
* Aikaisempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön
* Sujuva suomen ja englannikielitaito, kirjallinen ja suullinen
* Energinen ja hands on tyylinen asenne
* Halu kasvaa roolissaan
* Tavoitteellinen ja tuloshakuinen
* Ajokortti
* Aito kiinnostus myyntiin ja sen parissa työskentelyyn
* Halu työskennellä hyvän asian puolesta


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollista keskustella jatkosta
* Sijainti: Katariina Saksilaisen katu 6, 00560 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Karanttia Oy Perusturva puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Karanttia Oy Perusturva on vuonna 1987 perustettu alun perin vaestonsuojeluun erikoistunut valtakunnallinen markkinointiyritys. Yrityksen paatuote on elementtivaestonsuoja, jonka rinnalle on sittemmin noussut taysbetoninen moduulikylpyhuone. Molempien tuotekokonaisuuksien valmistamisesta vastaa perheyhtio Rakennusbetoni- ja elementti Oy Hollolassa, joka on alusta lahtien toiminut Karanttian vakaana ja luotettuna yhteistyokumppanina. Karanttia Oy Perusturvan omistaa yrityksen perustaja Antti Kairinen lapsineen, jotka myos vastaavat yrityksen toiminnasta. Karanttian toiminnan lahtokohtana on alusta asti ollut, rakennuttajille huolettoman, esivalmistettujen kokonaisratkaisujen toimittaminen avaimet kateen periaatteella.

Karanttian tytäryhtiö Avaava Oy esteettömään rakentamiseen ja saavutettavaan viestintään erikoistunut asiantuntijayritys

Voit tutustua heidän sisaryhtiöönsä Avaavaan täältä.