(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentiksi Lindströmille
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haemme myyntiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Lindströmin Helsingin tulosyksikköön. Pääasiallinen toimipisteesi on pääkonttorillamme Helsingin Kalasatamassa, mutta tarvittaessa jalkaudut asiakkaidemme pariin eri puolille pääkaupunkiseutua. Myyntiassistenttina olet tärkeässä roolissa tukemassa tulosyksikkömme myynti- ja liikevaihtotavoitteiden toteutumista sekä myynnin ja asiakastyytyväisyyden kehittämistä.

Työtehtäviisi kuuluu tiimin myyjien ja asiakasvastaavien tukeminen arjessa. Tehtävät sisältävät mm. avustavia asiakaskäyntejä, erilaisten yhteenvetojen ja raportointikoosteiden tekemistä sekä myynnin avustamista erilaisissa tehtävissä ja juoksevien asioiden hoitamisessa.

Myyntiassistentin tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja positiivista työotetta, palveluhenkisyyttä ja intoa opetella uusia asioita. Ajattelet asiakaslähtöisesti ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle sydämen asia. Olet tiimipelaaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja joka viihtyy vaihtelevissa tilanteissa. Olet näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä, hallitset MS Office -ohjelmat hyvin etkä pelkää etenkään Excel-taulukoiden pyörittelyä. Arvostamme järjestelmällistä ja ratkaisuhakuista työotetta sekä sitä, ettei sinulla mene sormi suuhun paineenkaan alla. Sinulla on myös hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi. Työ sisältää paljon liikkumista, joten sinulla tulee olla oma auto.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä – meille on tärkeintä, että olet innostunut kehittymään myynnin ammattilaiseksi ja että haluat oppia uutta. Tueksesi saat innostavan esimiehen sekä loistavat työkaverit, jotka mahdollistavat kehittymisesi ja auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen Lindströmin huipputiimissä, jossa saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä tehtävissä. Kuukausipalkan 2263€ lisäksi tarjoamme kannustavan bonusjärjestelmän, kattavan työterveyshuollon sekä kouluttautumismahdollisuuksia. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pian. Työt alkavat elokuun aikana.