(Poistunut julkaisusta)

Myyntiasiantuntija kentälle, Media Potentia Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Asiakkaamme Media Potentia Oy on yksityinen kustannusalan yritys, jonka missiona on toimia innovatiivisesti ja laadukkaasti lehtikustannus- ja uusmedia-alalla. Tavoitteena on tuottaa asiapitoisia julkaisuja sekä palveluja, joita on kiinnostavaa lukea ja käyttää. Tunnettuja printtituotteita ovat mm. YritysForum-, OmaKoti-, OmaMökki– ja Omakiinteistö -lehdet. Nyt aivan uusimpana kampanjana digipohjainen ulkomainonta. 

Haemme asiakkaallemme nyt persoonallisia ja innokkaita

MYYNTIASIANTUNTIJOITA kentälle 

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on hoitaa digipohjaista ulkomainontamyyntiä pääosin kentällä. Buukkaat tapaamiset ja hoidat myynnin alusta asti maaliin saakka. Työ sisältää halutessasi myös printtimyyntiä asiakasyrityksille. Pääset haastavaan ja erittäin mielenkiintoiseen uuteen kampanjaan mukaan!
 
Onko sinulla kenties urheilutaustaa tai oletko hyvä ja selkeä esiintymään ja omaat erittäin hyvät vuorovaikutustaidot? 

Olet rohkea, sinnikäs, tulosnälkäinen ja sinulla on halu kehittyä. Myynnin vahva tausta on totta kai eduksi, mutta joskus ihan paras osaaminen löytyykin ihan vaan sinusta ja sinun persoonastasi! 

Työ on liikkuvaa työtä Pirkanmaan alueella. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden.

Asiakkaamme tarjoaa:

  • toimitusjohtajan ja henkilöstön kannustavan tuen
  • hyvän perehdytyksen tehtävään
  • hyvät ja nykyaikaiset työkalut
  • CRM-asiakashallintaohjelman
  • uuden digipohjaisen ulkomainontatuotteen
  • pääosin kenttätyön
  • erittäin hyvän takuupalkan + provision

Työpaikka sijaitsee uusissa tiloissa (Hämeenkatu 26) Tampereen ydinkeskustassa. Työ on kokoaikaista päivätyötä. Palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta (2 000 euroa/kk), jonka rinnalla on kannustava provisio. Tätä työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti, joten se sopii esim. urheilijoille oikein hyvin. Osa-aikatyössä palkkaus on neuvoteltavissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta, niin katsotaan yhdessä, olisiko tämä juuri Sinulle sopiva haaste! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=154 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.