(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti,Teleperformance/Vantaan Energia, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018
Teleperformance Finlandin ja Vantaan Energian yhteistyön alkaessa etsimme innokkaita ja tavoitteellisia

MYYNTIAGENTTEJA

Myyntiagenttina tulet toimimaan osana Vantaan Energia Oy:n ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiä.

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Vantaan Energia tuottaa ja myy asiakkailleen sähköä ja kaukolämpöä, sekä tarjoaa teollisuudelle maakaasua. Yrityksen kruununjalokivi on vuonna 2014 valmistunut jätevoimala, joka muuttaa käyttökelvottoman roskan hyödyksi. Kestävään tulevaisuuteen panostava ja vastuullisuutta toiminnassan korostava Vantaan Energia on kaupunkilaisten omistama energiayhtiö, ja ylpeä siitä.

Työt alkavat 13.08 kahden viikon palkallisella koulutusjaksolla, mihin täytyy pystyä osallistumaan 100%:sesti. Työsuhde on määräaikainen 13.04.2019 saakka ja se solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille, minkä jälkeen on mahdollista työllistyä Teleperformancen omille kirjoille. Työtä on tarjolla 25-37,5h/viikko, miten sinulle parhaiten sopii! Varsinaiset työvuorot sijoittuvat arkisin klo 9-17 välille.

Millainen on tyypillinen työpäivä myyntiagenttina Vantaan Energian tiimissä?

Tehtävässä pääset osaksi positiivista ja huumorintajuista työyhteisöä, jossa toimitaan suoraselkäisesti ja avoimesti. Tyypillinen työpäiväsi sisältää mitä moninaisempia asiakaskohtaamisia. Työ koostuu uusasiakashankinnasta ja nykyisille asiakkaille kohdistuvasta myynnistä, joita tukemassa ovat laadukkaat asiakaskannat ja kohderyhmät. Vastuullasi on hoitaa asiakaskohtaamiset laadukkaasti ja iloisesti, palvelumalli huomioiden ja lisäarvon tuottamista tietenkään unohtamatta. Tueksesi saat iloiset kouluttajat, auttavaiset tiimitoverit sekä reippaat esimiehet.

Kuka viihtyy Teleperformancella?

Viihdyt heillä, jos tartut rohkeasti erilaisiin tehtäviin, sinulla on aito halu palvella asiakkaita erinomaisesti, et pelkää kovaakaan työtahtia ja arvostat järjestelmällistä toimintatapaa. Olet tunnollinen, myyntihenkinen ja avoin uusille asioille.


Edellytämme sinulta

Asiakaspalveluhenkisyyttä isolla A:lla
Järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisutaitoja
Positiivisuutta ja uusien asioiden oppimiskykyä
Itsenäisyyttä, mutta myös tiimihenkisyyttä
Halua saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet ja jopa ylittää ne
Asioiden loppuun asti saattamista
Hyviä tietokoneen käyttötaitoja
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on plussaa


Tarjoamme sinulle

Työehtosopimuksen mukaisen palkan, paikallisten sopimusten mukaiset lisät sekä reilun kannustejärjestelmän, jolla voit kasvattaa tilipussin kokoa.
Valoisat ja viihtyisät työtilat, jotka sijaitsevat Tampereen keskustan tuntumassa
Suuren joukon energisiä ja avuliaita työkavereita, jotka voit työnteon lomassa haastaa vaikka pingisotteluun tai taukojumppaan, joihin molempiin löytyy varusteet työpaikalta!
Mahdollisuudet henkilökohtaiseen menestymiseen ja uralla etenemiseen


Kiinnostuitko?

Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi pian. Täytämme paikkoja myös hakuaikana!

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa
Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Mira Oksanen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Kirkkokatu 6 15140 LAHTI
020 7206 403
mira.oksanen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi