(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti
Teleperformance Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Oletko jo kokenut myyjä ja haet vaihtelua? Kiinnostaako myynti, mutta et tiedä miten pääsisit alkuun?

Haemme lisää myyntiagentteja Vantaan Energian toimeksiantoon. Tehtävänäsi on kontaktoida kuluttaja-asiakkaita puhelimitse, sekä kartoittaa ja tarjota juuri heille sopivaa energiaratkaisua!

Sopiiko työ minulle?

Me ollaan sitä mieltä, että myynti sopii jokaiselle, jolla vain asenne on kohdallaan ja tahto oppia uutta!
Kokemus auttaa sinua alkuun, mutta sitäkään et tarvitse kun intoa riittää.

Alkuun saat koulutuksen niin tuotteeseen, kuin myyntiinkin eikä se lopu ”luokkahuoneeseen” vaan jatkuu myös työn ohessa. Meillä jokainen tekee myyntiä, joten oppia saat niin muilta myyjiltä, kouluttajilta, sekä esimiehiltä, etkä varmasti tule ikinä lukemaan mitään suoraan paperista.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Tunteja tarjolla: 20-37,5h/vko, oman tilanteen mukaan
Palkkaus: Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan TES + kannuste

Miksi Teleperformancelle?

Nykyiset myyjät ovat sanoneet, että parasta meillä on rento ja aito ilmapiiri, sekä parhaat työkaverit joiden kanssa voi aina olla oma itsensä. Työtä voi tehdä Tampereen toimistolla tai omasta tilanteesta riippuen myös etämyyjänä kotoa käsin.

Hyvästä työstä meillä palkitaan bonusten muodossa, mutta meillä myös eteneminen on oikeasti mahdollista ja se näkyy tiimissä, sillä jokainen kouluttaja, sekä esimies on alunperin tullut myyjäksi taloon! Jos opiskelu kiinnostaa niin voit myös käydä liiketalouden perustutkinon työn ohessa oppisopimuksella (Merkonomi).

Kiinnostuitko?

Loistavaa! Laita hakemus tulemaan niin kutsutaan sinut pian paikan päälle kertomaan itsestäsi lisää. Halutessasi tietää ensin lisää, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Delivery Manager Joni Kemppainen +358407751578 tai joni.kemppainen@teleperformance.com

Rekrytointiprosessista vastaa HR Consultant Reea Helminen +358505987481 tai reea.helminen@fi.teleperformance.com