(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Haluaisitko kehittyä myynnin ammattilaiseksi osana energistä tiimiä ja kannustavia esimiehiä? 

Jos vastasit kyllä, paikka voi olla sinun!

Haemme nyt asiakkaalleemme myyntiagentteja Tampereen keskustaan. Aiempaa kokemusta myyntityöstä sinulla ei tarvitse olla, sillä työsuhteen alussa on kattava perehdytys. Positiivisella ja motivoituneella asenteella pääsee tässä työssä pitkälle. 

Tarjoamme TES:in mukaisen tuntipalkan sekä huippusuoritukseen motivoivat kannusteet myynneistä. Tarjolla on sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia paikkoja, joten työ soveltuu hyvin myös opiskelujen oheen. Viihtyisä ja moderni toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Määräaikaisuuden jälkeen, sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakkaallemme.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja tehtävästä numerosta 040 689 3200 ja hae paikkaa oheisesta linkistä.

”Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.”