(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti
Teleperformance Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Onko sinulla kiinnostusta kehittyä huippumyyjäksi rennossa ja kannustavassa ympäristössä? Haemme nyt Teleperformancelle vakituiseen työsuhteeseen energisiä ja tavoitteellisia myyntiagentteja seuraaviin tiimeihin:

  • Vantaan Energia
  • Veronmaksajain Keskusliitto
  • Canal Digital

Työ itsessään on uusasiakashankintaa erilaisia kohderyhmiä sekä kampanjoita hyödyntäen ja sitä tukemassa ovat laadukkaat asiakaskannat ja kohderyhmät. Työ alkaa kattavalla palkallisella tuote- ja myyntikoulutuksella 19.11. Toinen startti on joulukuussa 3.12.

Sopiiko työ minulle?

Saletisti, jos olet rohkea ja innokas oppimaan uutta, sekä pidät työstä, jossa voit omalla työpanoksella vaikuttaa palkkaasi. Haluamme sinun olevan myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Aikaisempi kokemus myynnin saralta nähdään eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostunut ja myynnillinen asenne, eikä huumoristakaan ole rennon letkeässä tiimissämme haittaa.

Miksi Teleperformancelle?

Työ Teleperformancella on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista rypistystä. Nykyisten työntekijöidemme mukaan parasta meillä ovat mm. rento ilmapiiri ja kannustavat kollegat. Emme myöskään ole suotta reilun työnantajan maineessa, sillä meillä kaikki saavat työehtosopimuksen mukaista palkkaa (9,55 €/h), paikallisesti sovitut lisät ja tuloksen mukaiset kannusteet. Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinun on mahdollista ansaita takuubonusta jopa 600€. Tämä takaa sen, että sinulla on aikaa oppia myynnin salat.

Meillä pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Tehtävät tarjoavat myyntityöstä kiinnostuneille verratonta kokemusta ja moni on jäänyt tälle tielle pysyvästi. Eikä työtä tehdä yhtään hassummissa olosuhteissa, sillä viihtyisä toimistomme pingispöytineen, rentoutumishuoneineen ja kahviautomaatteineen sijaitsee aivan Tampereen ytimessä. Tervetuloa joukkoon!

Miten haen paikkaa?

Nappaamme sopivat tyypit tiimiimme saman tien! Laita rohkeasti hakemusta tulemaan osoitteessa www.teleperformancecareer.com

 

Käy tutustumassa meihin Facebook- sivuillamme osoitteessa https://www.facebook.com/TeleperformanceFinland/