(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

” Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.”

Haluaisitko kehittyä myynnin ammattilaiseksi osana energistä porukkaa ja kannustavia esimiehiä?  Entä sopisiko sinulle toimistotyö ja huikeat työkaverit? Jos sinulta löytyy tämän lisäksi vielä halua tehdä tulosta, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme MYYNTIAGENTTEJA Tampereen keskustaan.

Työtehtävä sisältää jäsenyyden ja palveluiden myymistä sekä uusille että jo olemassa oleville kuluttaja-asiakkaille. Asiakasyrityksemme sisällä on useita projekteja, joten myytävä tuote määräytyy sen mukaan, missä projektissa olet kiinnostunut työskentelemään. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, oikea asenne on sitäkin tärkeämpi!

Tarjoamme sinulle halutessasi pitkäaikaisen työsuhteen ja kiinteän pohjapalkan (9,55e/h) + myyntiprovisiot oman suoriutumisen mukaan. Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä täydeltä kuukaudelta maksetaan takuuprovisio. Työsuhde on määräaikainen, noin 8 kk, ja se tehdään työntekijän ja Uniflexin välille. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakkaallemme määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla p. 040 689 3200. Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!