(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Haluaisitko kehittyä myynnin ammattilaiseksi osana energistä porukkaa ja kannustavia esimiehiä?  Entä sopisiko sinulle toimistotyö ja huikeat työkaverit? Jos sinulta löytyy tämän lisäksi vielä halua tehdä tulosta, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme MYYNTIAGENTTEJA Tampereen keskustaan. Työtehtävä sisältää jäsenyyden ja palveluiden myymistä sekä uusille että vanhoille kuluttaja-asiakkaille. Asiakasyrityksemme sisällä on useita projekteja, joten myytävä tuote määräytyy sen mukaan, missä projektissa olet kiinnostunut työskentelemään. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, oikea asenne on sitäkin tärkeämpi.

Tarjoamme sinulle halutessasi pitkäaikaisen työsuhteen ja kiinteän pohjapalkan (9,40e/h) + myyntiprovisiot. Kahdelta ensimmäiseltä täydeltä kuukaudelta maksetaan takuuprovisio 400 e.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla p. 040 689 3200.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.