(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2017

Etsimme asiakkaallemme MYYNTIAGENTTEJA eri pituisiin työsuhteisiin Tampereen keskustaan. Työtehtävä sisältää jäsenyyden ja palveluiden myymistä sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

Haluatko toimistotyön ja huikeat työkaverit? Jos sinulta löytyy tämän lisäksi vielä halua tehdä tulosta, saatat olla etsimämme henkilö! Et tarvitse aiempaa kokemusta, tärkeintä on hyvä asenne.

Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle töitä on pidemmäksikin aikaa. Tarjoamme kilpailukykyisen kiinteän tuntipalkan (9,40e), sekä bonuksen suoriutumisen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla p. 040 689 5300.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.