(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti, Teleperformance
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haluaisitko kehittyä tulevaisuuden osaajaksi osana tiivistä ja eläväistä työyhteisöä?


Etsimme juuri nyt asiakkaallemme Teleperformancelle myyntiagentteja Tampereen keskustan moderniin toimistoon. Sinulla voi olla kokemusta tai voit olla alalla vielä uusi, sillä tehtävään on kattava perehdytys. Työ sopii erinomaisesti myös opiskelijoille, sillä työtä voi tehdä opiskelujen ohessa.

Työtehtävä sisältävät esimerkiksi jäsenyyden tai palveluiden myymistä sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

Ihanne hakijamme

- On kiinnostunut myyntialasta ja on motivoitunut oppimaan uutta

- Tarttuu rohkeasti sosiaalisiin tilanteisiin

- On kärsivällinen ja kohtelias työssään

- Haluaa kehittyä myyntityön huippuosaajaksi

Tarjoamme

- TES:in mukaisen tuntipalkan

- Huippusuoritukseen motivoivat kannusteet myynneistä

- Kattavan perehdytyksen

- Huipputiimin sekä modernin työskentely-ympäristön

- Tarjolla on sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia paikkoja, tilanteesi mukaan!

Työsuhde on määräaikainen, ja se tehdään työntekijän ja Uniflexin välille. Määräaikaisuuden jälkeen on myös mahdollista työllistyä suoraan Teleperformancelle.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti tehtävään oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-16 p. 040 689 3200.

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance työllistää yli 217 000 työntekijää 74 maassa ja tuottaa palveluita 265 eri kielellä ja murteella 340 contact centerissä. Teleperformance toimii yhteistyössä maailman tunnetuimpien yritysten kanssa, jotka edustavat laajasti eri toimialoja. 

Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com ja www.teleperformancecareer.com

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.