(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti, Teleperformance
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

” Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.”

Onko intohimonasi myynti? Toimitko luontevasti vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa? Haluaisitko kehittyä tulevaisuuden huippumyyjäksi osana tiivistä ja eläväistä työyhteisöä?

Etsimme juuri nyt asiakkaallemme Teleperformancelle myyntiagentteja Tampereen keskustan toimistoon. Voit olla alan kokenut konkari tai vasta-alkaja, sillä tehtävään on kattava perehdytys.

Työtehtävä sisältävät esimerkiksi jäsenyyden tai palveluiden myymistä sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

Ihannehakijamme on henkilö, joka ei pelkää puhua ihmisille, ja jonka hymy ei hyydy haastavissa tilanteissa. Toivoisimmekin sinulta rohkeutta, kärsivällisyyttä, mutta silti kohteliasta työskentelytapaa. Sinulla voi olla hieman kokemusta vastaavista tehtävistä tai soveltuva koulutus myynnin tehtäviin, mutta se ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen tuntipalkan (alkaen 9,55e/h) pohjalle + huippusuoritukseen motivoivat kannusteet myynneistäsi. Lisäksi tehtävään on kattava perehdytys, sekä koko työsuhteen ajan kannustava ja motivoiva tiimi!

Työsuhde on määräaikainen, ja se tehdään työntekijän ja Uniflexin välille. Määräaikaisuuden jälkeen on myös mahdollista työllistyä suoraan Teleperformancelle.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti tehtävään oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-16 p. 040 689 3200.

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance työllistää yli 217 000 työntekijää 74 maassa ja tuottaa palveluita 265 eri kielellä ja murteella 340 contact centerissä. Teleperformance toimii yhteistyössä maailman tunnetuimpien yritysten kanssa, jotka edustavat laajasti eri toimialoja. 

Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com ja www.teleperformancecareer.com