Myyntiagentti, Teleperformance
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Onko intohimonasi myynti? Toimitko luontevasti vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa?  Haluaisitko kehittyä tulevaisuuden huippumyyjäksi osana tiivistä ja eläväistä työyhteisöä?

Etsimme juuri nyt asiakkaallemme Teleperformancelle myyntiagentteja Tampereen keskustan toimistoon, työskentelemään liukuvilla työajoilla. Voit olla alan kokenut konkari tai vasta-alkaja, sillä annamme tehtävään kattavan perehdytyksen.

Työtehtävä sisältää jäsenyyden ja palveluiden myymistä sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

Ihannehakijamme on henkilö, joka ei pelkää puhua ihmisille, ja jonka hymy ei hyydy haastavissa tilanteissa. Toivoisimmekin sinulta rohkeutta, kärsivällisyyttä, mutta silti kohteliasta työskentelytapaa. Sinulla voi olla hieman kokemusta vastaavista tehtävistä tai soveltuva koulutus myynnin tehtäviin, mutta se ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle tukevan TES:in mukaisen tuntipalkan (alkaen 9,55e/h) pohjalle + huippusuoritukseen motivoivat kannusteet myynneistäsi.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti tehtävään tai soita itsellesi haastatteluaika. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-16 p. 040 689 3200.

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance työllistää yli 217 000 työntekijää 74 maassa ja tuottaa palveluita 265 eri kielellä ja murteella 340 contact centerissä. Teleperformance toimii yhteistyössä maailman tunnetuimpien yritysten kanssa, jotka edustavat laajasti eri toimialoja. 

Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com ja www.teleperformancecareer.com

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136394
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere