(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti, Teleperformance, Veronmaksajain Keskusliitto
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Teleperformancelle myyntihenkisiä jäsenhankkijoita pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työtä on mahdollista tehdä Tampereen viihtyisältä toimistolta käsin tai myös täysin etänä omasta kodista!

Toimeksiantajayritys

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö, joka neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa. Veronmaksajat tarjoaa jäsenilleen monipuolisia palveluja, kuten henkilökohtaista veroneuvontaa puhelimitse.

Työtehtävän kuvaus

Työssä pääset myymään puhelimitse Veronmaksajain Keskusliiton jäsenyyksiä kuluttajille ja kartoitat asiakkaiden mahdollisia tarpeita. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta osana työyhteisöä hyvää fiilistä unohtamatta. Veronmaksajien jäsenet saavat mm. henkilökohtaista veroneuvontaa omaan arkeen. Kaikki jäsenet saavat myös Taloustaidot lehden, joka on Pohjoismaiden suurin talousaikakausilehti. Myyntiä voi tehdä joko Tampereella Teleperformancen toimistolla tai vaikka kotoa käsin etänä. Aikaisempi myyntikokemus on plussaa, mutta työ sopii loistavasti myös aloittelevalle myyjälle.

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan koulutuksen tehtävään
- Täysipäiväisen työn (37,5h / viikko)
- TES:n mukaisen palkan (alkaen 9,67€/h) + kilpailukykyisen bonusmallin
- Mukavan työympäristön Tampereen keskustassa, sekä mahtavat työkaverit huumorintäyteisessä arjessa

Työt alkaa palkallisella perehdytyksellä.. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 09.00 - 17.00 välille. Myös etätyötä tekeville järjestetään palkallinen perehdytys Tampereella.

Hakijan profiili

Ihanne hakija tehtävään on työskennellyt aikaisemmin asiakaspalvelun tai myynnin parissa, mutta tärkeintä on innostunut ja myyntihenkinen asenne. Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja kykenet kuuntelemaan heidän tarpeitaan. Sinulla on sosiaalinen luonne ja motivoidut työskennellessäsi itsenäisissä tehtävissä osana tiimiä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa HR-konsultti Laura Honkanen, puh 050 537 4289, laura.honkanen@uniflex.fi

Lähetä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.