Myyntiagentti, Teleperformance, Vantaan Energian projektiin
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haetko siistiä sisätyötä kesäksi tai pidemmäksikin aikaa?

Etsimme nyt itseoppineita myyntitykkejä sekä vasta aloittelevia pirteitä myyjiä, jotka osaavat tiimityöskentelyn salat. Palkallinen myynti- ja tuotekoulutus takaavat onnistumisen työssä ja saat loistavat eväät kehittää myös jo olemassa olevaa osaamistasi. 

Tietoja toimeksiantajasta

Teleperformance Finland Oy on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance työllistää yli 217 000 työntekijää 74 maassa ja tuottaa palveluita 265 eri kielellä ja murteella 340 contact centerissä. Teleperformance toimii yhteistyössä maailman tunnetuimpien yritysten kanssa, jotka edustavat laajasti eri toimialoja.

 

Hae nyt positiiviseen Vantaan Energian tiimiin!

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Vantaan Energia tuottaa ja myy asiakkailleen sähköä ja kaukolämpöä, sekä tarjoaa teollisuudelle maakaasua. Yrityksen kruununjalokivi on vuonna 2014 valmistunut jätevoimala, joka muuttaa käyttökelvottoman roskan hyödyksi. Kestävään tulevaisuuteen panostava ja vastuullisuutta toiminnassaan korostava Vantaan Energia on kaupunkilaisten omistama energiayhtiö, ja ylpeä siitä. 

Etsimme Vantaan Energian myyntitiimiin innokkaita ja tavoitteellisia myyntiagentteja määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ koostuu uusasiakashankinnasta ja nykyisille asiakkaille kohdistuvasta myynnistä, joita tukemassa ovat laadukkaat asiakaskannat ja kohderyhmät. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä. Työtä on tarjolla 20-37,5h/viikko, sinun tilanteesi ja toiveesi mukaan! 


Sopiiko työ minulle?

Aivan varmasti, jos olet:rohkea ja innokas oppimaan uutta. Haluamme sinun olevan myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Aikaisempi kokemus esimerkiksi puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostunut ja myynnillinen asenne. 


Miksi hakea tätä tehtävää?


Työ Teleperformancella on yhteen hiileen puhaltamista rennossa yhteishengessä. Työtyytyväisyyskyselyjen mukaan parasta tässä työssä on mm. rento ilmapiiri ja huikeat kollegat. Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaista palkkaa (9,71 €/h) sekä tuloksen mukaiset kannusteet. Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinun on mahdollista ansaita takuubonusta jopa 600,00€! 


Pääset tehtävässä kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Töitä tehdään moderneissa, viihtyisissä tiloissa, jossa on pingispöydät, rentoutumishuone ja kaikkien käytössä oleva kahviautomaatti – Tervetuloa joukkoon!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 040 689 3200. Lähetä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1261729
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere