(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti, Teleperformance, Vantaan Energian projektiin
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Tietoja asiakasyrityksestämme

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance työllistää yli 217 000 työntekijää 74 maassa ja tuottaa palveluita 265 eri kielellä ja murteella 340 contact centerissä. Teleperformance toimii yhteistyössä maailman tunnetuimpien yritysten kanssa, jotka edustavat laajasti eri toimialoja.

 

Projekti, jossa tulet työskentelemään

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Vantaan Energia tuottaa ja myy asiakkailleen sähköä ja kaukolämpöä, sekä tarjoaa teollisuudelle maakaasua. Yrityksen kruununjalokivi on vuonna 2014 valmistunut jätevoimala, joka muuttaa käyttökelvottoman roskan hyödyksi. Kestävään tulevaisuuteen panostava ja vastuullisuutta toiminnassaan korostava Vantaan Energia on kaupunkilaisten omistama energiayhtiö, ja ylpeä siitä.


Etsimme Vantaan Energian myyntitiimiin innokkaita ja tavoitteellisia myyntiagentteja määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ koostuu uusasiakashankinnasta ja nykyisille asiakkaille kohdistuvasta myynnistä, joita tukemassa ovat laadukkaat asiakaskannat ja kohderyhmät. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä 10.9.2018. Työtä on tarjolla 20-37,5h/viikko, sinun tilanteesi ja toiveesi mukaan!  


Sopiiko työ minulle?

Aivan varmasti, jos olet rohkea ja innokas oppimaan uutta. Haluamme sinun olevan myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Aikaisempi kokemus esimerkiksi puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostunut ja myynnillinen asenne. 


Miksi hakea tätä tehtävää?


Työ Teleperformancella on yhteen hiileen puhaltamista rennossa yhteishengessä. Työtyytyväisyyskyselyjen mukaan parasta tässä työssä on mm. rento ilmapiiri ja huikeat kollegat. Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaista palkkaa (9,55 €/h) sekä tuloksen mukaiset kannusteet. Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinun on mahdollista ansaita takuubonusta jopa 600 €! 


Pääset tehtävässä kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Töitä tehdään moderneissa, viihtyisissä tiloissa, jossa on pingispöydät, rentoutumishuone ja kaikkien käytössä oleva kahviautomaatti – Tervetuloa joukkoon!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 040 689 3200. Lähetä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!