(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti Teleperformance, Oomi Energia
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Kiinnostaako sinua myyntityö, jossa voit itse vaikuttaa tulokseen?

Haemme nyt asiakkaallemme Teleperformancelle Tampereelle myynnistä kiinnostuneita energisiä tekijöitä. Voit olla vasta työuraasi aloitteleva tai kokemusta jo enemmän kerryttänyt. Palkallinen myynti- ja tuotekoulutus takaavat onnistumisen työssä ja saat loistavat eväät kehittääksesi myös jo olemassa olevaa osaamistasi. 

Tietoja toimeksiantajasta

Teleperformance Finland Oy on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. 

Tule mukaan Oomi Energian tiimiin!

Oomi Energia on uusi, 1.4. toimintansa aloittava sähkönmyyntiyhtiö, joka hoitaa jatkossa Vantaan Energian ja kymmenen muun osakasyrityksen sähkönmyynnin. Oomi Energian ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia. 

Etsimme myyntitiimiin innokkaita ja tavoitteellisia myyntiagentteja. Tyypillinen työpäiväsi sisältää moninaisia asiakaskohtaamisia puhelimitse. Työ koostuu uusasiakashankinnasta ja olemassa oleville asiakkaille kohdistuvasta myynnistä, joita tukemassa ovat laadukkaat asiakasrekisterit ja työskentelyvälineet. Työ alkaa kattavalla, palkallisella perehdytyksellä. Työtä on tarjolla 30-37,5h/viikko ja sitä on mahdollista tehdä myös täysin etänä mistä päin Suomea tahansa, sinun tilanteesi ja toiveesi mukaan! Työtä tehdään arkisin klo 9 - 17.


Sopiiko työ minulle?

Varmasti, jos ole rohkea ja innokas oppimaan uutta. Haluamme sinun olevan myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Aikaisempi kokemus esimerkiksi puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostunut ja tavoitteellinen asenne. Puhelimitse työskentelyssä näemme tärkeäksi sujuvan suomen kielen taidon, mutta myös englannin kielen ymmärtämistä, koska yrityksen sisäinen viestintä on englanniksi.


Miksi hakea tätä tehtävää?


Työ on yhteen hiileen puhaltamista, vaikka myyntityö itsenäistä tekemistä vaatiikin. Esimiehet ovat tukenasi päivittäin ja sparraavat sinua parhaisiin tuloksiin. Teleperformancella työskentelevien myyntiagenttiemme mukaan parasta tässä työssä on rento ilmapiiri ja huikeat kollegat sekä etenemismahdollisuudet. Myös erilaiset myyntikilpailut on koettu motivoiviksi. Tarjoamme sinulle TES:n mukaista palkkaa (alk. 9,67€/h), sekä tuloksen mukaiset kannusteet, ei palkkakattoa!

Pääset tehtävässä kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Töitä tehdään moderneissa, viihtyisissä tiloissa, jossa on pingispöydät, rentoutumishuone ja kaikkien käytössä oleva kahviautomaatti – Tervetuloa joukkoon!

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä sopivimmat tekijät palkataan HETI! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Laura Honkanen, 050 537 4289, laura.honkanen@uniflex.fi. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.