(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIAGENTTI, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018
Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Vantaan Energia tuottaa ja myy asiakkailleen sähköä ja kaukolämpöä, sekä tarjoaa teollisuudelle maakaasua. Yrityksen kruununjalokivi on vuonna 2014 valmistunut jätevoimala, joka muuttaa käyttökelvottoman roskan hyödyksi. Kestävään tulevaisuuteen panostava ja vastuullisuutta toiminnassan korostava Vantaan Energia on kaupunkilaisten omistama energiayhtiö, ja ylpeä siitä.

 

Teleperformance Finlandin ja Vantaan Energian yhteistyön alkaessa etsimme joukkoomme innokkaita ja tavoitteellisia myyntiagentteja toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Työ koostuu uusasiakashankinnasta ja nykyisille asiakkaille kohdistuvasta myynnistä, joita tukemassa ovat laadukkaat asiakaskannat ja kohderyhmät. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä jo 13.8.2018. Työtä on tarjolla 20-37,5h/viikko, sinun tilanteesi ja toiveesi mukaan!

Sopiiko työ minulle?
Varmasti, jos olet rohkea ja innokas oppimaan uutta. Haluamme sinun olevan myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Aikaisempi kokemus esimerkiksi puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostunut ja myynnillinen asenne, eikä huumoristakaan ole haittaa.

Miksi Teleperformancelle?
Työ Teleperformancella on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista rypistystä. Nykyisten työntekijöidemme mukaan parasta meillä ovat mm. rento ilmapiiri ja huikeat kollegat. Emme myöskään ole suotta reilun työnantajan maineessa, sillä meillä kaikki saavat työehtosopimuksen mukaista palkkaa (9,65 €/h), paikallisesti sovitut lisät ja tuloksen mukaiset kannusteet. Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinun on mahdollista ansaita takuubonusta jopa 600 €!

Meillä pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Eikä työtä tehdä yhtään hassummissa olosuhteissa, sillä viihtyisä toimistomme pingispöytineen, rentoutumishuoneineen ja kahviautomaatteineen sijaitsee aivan Tampereen ytimessä. Tervetuloa joukkoon!

Miten haen paikkaa?
Hae heti, sillä nappaamme sopivat tyypit tiimiimme saman tien! Lisätietoja tehtävästä antaa Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.