Myyntiagentti sähkömyyntiin
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Kiinnostaako sinua myyntityö, jossa voit itse vaikuttaa tulokseen?

Haemme asiakkaallemme Teleperformancelle tavoitteellisesta työstä kiinnostuneita myyntiagentteja Tampereen toimistolle tai etätyöhön. Voit olla vasta työuraasi aloitteleva myyjä tai kokemusta jo enemmän kerryttänyt tekijä. 

Tule mukaan Oomi Energian tiimiin!

Oomi Energia on uusi sähkönmyyntiyhtiö, joka arvostaa edullisia hintoja ja ihmisläheistä asiakaspalvelua. Tehtävänäsi on kontaktoida energiayhtiön uusia ja vanhoja asiakkaita puhelimitse, kartoittaa heidän tarpeensa sähkösopimuksen päivittämiselle ja tarjota sopivaa energiaratkaisua. Työsi tukena on laadukkaat asiakasrekisterit ja työskentelyvälineet. 

Työsuhde alkaa palkallisella myynti- ja tuotekoulutuksella, joka takaa onnistumisen työssä. Perehdytysjakson jälkeen voit halutessasi tehdä työtä myös kotoasi käsin. Toivomme, että pystyt työskentelemään vähintään 30h/vko, mutta töitä riittää hyvin myös kokopäiväiselle tekijälle (37,5h/vko). Työt sijoittuvat ma - pe klo 9 - 17 väliselle ajalle. Työsuhde on alkuun 8 kk määräaikaisuus Uniflexin kautta, mutta sen jälkeen on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen!

Seuraava aloitus tässä tehtävässä on kesä/heinäkuun aikana, sopimuksen mukaan.

Voisit olla sopiva ehdokas tähän tehtävään, jos:

- olet innokas oppimaan uutta

- olet tavoitteellinen sekä kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä

- Sinulla on aiempaa kokemusta puhelinmyynnistä (ei ole kuitenkaan välttämätöntä)

- Suomen kielen taitosi on sujuva


Miksi hakea tätä tehtävää?


Esimiehet ovat tukenasi päivittäin ja sparraavat sinua parhaisiin tuloksiin. Teleperformancella työskentelevien myyntiagenttiemme mukaan parasta tässä työssä on avoin ilmapiiri, huikeat kollegat sekä etenemismahdollisuudet. Myös erilaiset myyntikilpailut on koettu motivoiviksi. Tarjoamme sinulle TES:n mukaista palkkaa (alk. 9,80€/h) + projektikohtaiset lisät sekä tuloksen mukaiset kannusteet, joissa ei ole palkkakattoa! Pääset tehtävässä kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. 

Kiinnostuitko? 

Hae heti, niin olemme sinuun yhteyksissä! Lisätietoja antaa HR-konsultti Laura Honkanen, puh. 050 537 4289, laura.honkanen@uniflex.fi. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme
henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa http://www.uniflex.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot