(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti, Gigantti Contact Care Center (2kpl)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Etsitkö kesätyötä 2018? Haemme nyt energisiä ja positiivisia MYYNTIAGENTTEJA Gigantin asiakaspalveluun Helsingin Pitäjänmäelle!

Toimeksiantajan kuvaus

Gigantti on osa Norjalaista Elkjøp-konsernia ja yksi suurimmista kodinelektroniikan myyjistä Suomessa. Toimipisteitä on Suomessa 40 ja ne työllistävät noin 700 henkilöä. Palvelukokonaisuuden täydentämiseksi Gigantti tarjoaa lisäpalveluina myös tuotteiden kotiinkuljetuksen, asennuspalvelut ja tuoteturvan.

Tehtävän kuvaus

Myyntiagentin tehtävässä vastaat Gigantin valtakunnallisesta inbound-myynnistä puhelimitse ja sähköpostilla. Huomioithan, että tehtävä ei ole uusasiakasmyyntiä, vaan myyntineuvottelija vastaa asiakasyrityksen myyntilinjaan ja kartoittaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 08.00 - 21.00 välille ja lauantaisin klo. 10.00 - 18.00 välille.

Gigantti panostaa kestäviin työsuhteisiin. Työ alkaa palkallisella kahden viikon koulutuksella 15.5.2018, ja kestää elo-syyskuuhun. Tämän jälkeen on olemassa mahdollisuus jatkaa työsuhdetta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäellä.

Tarjoamme sinulle:

- koulutuksen tehtävään
- työsuhde 30 h/vko riippuen tilanteestasi
- palkkaus kaupan alan TES+bonus
- inostavan ja nuorekkaan työympäristön
- mahdollisuuden kehittyä ja edetä asiakasyrityksen sisällä

Työntekijän profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua tehdä tuloshakuista myyntiä ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Olet positiivinen, erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla varustettu myyntipersoona, eikä hankalatkaan asiakastilanteet saa hymyäsi hyytymään. Työssäsi tulet käyttämään useita erinäisiä atk-järjestelmiä, joten odotamme sinulta nopeaa oppimiskykyä ja hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja. Käytät työkielenä sujuvasti suomea ja englantia, ruotsin kielen taito on iso etu. Katsomme eduksi myös kaiken aiemman työkokemuksen myynti- ja asiakaspalvelutyöstä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian, sillä paikat täyttyvät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pääset hakemaan tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella.  Uniflexilta Tiina Janerko ja Laura Honkanen vastaavat rekrytointiprosessista. Ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200. Tehtävää pääset hakemaan oheisesta linkistä.