(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti etätyö
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020
Mitä jos seuraava työpaikkasi olisikin kotona oman työpöydän ääressä?

Haemme asiakkaallemme Teleperformance Finland Oy:lle myyntiagentteja, jotka haluavat työskennellä kotoa käsin.

Tule mukaan Oomi Energian tiimiin!

Oomi Energia on uusi sähkönmyyntiyhtiö, joka hoitaa jatkossa Vantaan Energian ja kymmenen muun osakasyrityksen sähkönmyynnin. Oomi Energian ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia. 

Sopiiko työ minulle?

Saletisti, jos olet rohkea ja innokas oppimaan uutta. Haluamme sinun olevan myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Aikaisempi kokemus puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostunut ja myynnillinen asenne sekä tunnollisuus ja korkea työmoraali. Työtä tehdään arkisin klo 9-17 välillä.

Tarjoamme sinulle työvälineet työntekoon kotona, tarvitset omasta takaa vain toimivan internet-yhteyden (verkkokaapeli). Työ alkaa kattavalla 4 pv palkallisella tuote- ja myyntikoulutuksella Tampereen toimistolla. Työtunteja on tarjolla 30-37,5h/viikko, sinun tilanteesi ja toiveesi mukaan! Huomioithan kuitenkin, että etätyö ei ole mahdollista, jos asut ulkomailla. 

Miksi hakea?

Kattava koulutus ja helposti saatavilla olevat tukihenkilöt takaavat onnistumisen työssä myös etänä. Meillä kaikki saavat työehtosopimuksen mukaista palkkaa (väh. 9,80€/h) sekä paikallisesti sovitut lisät ja tuloksen mukaiset kannusteet, ei kattoa. 

Pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Tavoitteet ja erilaiset kisat motivoivat antamaan täyden panoksen myös kotoa käsin työskenteleville tiimin jäsenille. Järjestämme myös tasaisin väliajoin tilaisuuksia, jolloin pääset halutessasi moikkaamaan muuta tiimiä toimistolle ja vaihtamaan ajatuksia muiden samaa työtä tekevien kesken.

Koska työt alkaa?

Työt alkavat kolmen päivän palkallisella perehdytyksellä Tampereen toimistolla, jossa pääset tutustumaan tiimiläisiin ja esimiehiin. Jos tulet kauempaa, kustannamme sinulle hotellin sekä matkakustannukset koulutuksen ajaksi. Työt voit aloittaa 28.9.2020 tai sopimuksen mukaan mahdollisesti myöhemmin syksyllä. 

Kysyttävää?

Jos sinulle jäi kysyttävää tehtävästä tai rekrytointiprosessista, olethan yhteydessä numeroon 040 689 3200.