(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti, etätyö
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020
Mitä jos seuraava työpaikkasi olisikin kotona oman työpöydän ääressä?

Haemme asiakkaallemme Teleperformance Finland Oy:lle myyntiagentteja, jotka haluavat työskennellä kotoa käsin.

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Vantaan Energia tuottaa ja myy asiakkailleen sähköä ja kaukolämpöä, sekä tarjoaa teollisuudelle maakaasua. Kestävään tulevaisuuteen panostava ja vastuullisuutta toiminnassan korostava Vantaan Energia on kaupunkilaisten omistama energiayhtiö, ja ylpeä siitä. Työ Vantaan Energian tiimissä koostuu uusasiakashankinnasta ja nykyisille asiakkaille kohdistuvasta sähkösopimusmyynnistä, joita tukemassa ovat laadukkaat asiakasrekisterit. 

Sopiiko työ minulle?

Saletisti, jos olet rohkea ja innokas oppimaan uutta. Haluamme sinun olevan myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Aikaisempi kokemus puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostunut ja myynnillinen asenne sekä tunnollisuus ja korkea työmoraali. Työtä tehdään arkisin klo 9-17 välillä.

Tarjoamme sinulle työvälineet työntekoon kotona, tarvitset omasta takaa vain toimivan internet-yhteyden (verkkokaapeli). Työ alkaa kattavalla 4 pv palkallisella tuote- ja myyntikoulutuksella Tampereen toimistolla. Työtunteja on tarjolla 30-37,5h/viikko, sinun tilanteesi ja toiveesi mukaan! Huomioithan kuitenkin, että etätyö ei ole mahdollista, jos asut ulkomailla. 

Miksi hakea?

Myyntityö etänä on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista rypistystä. Kattava koulutus ja helposti saatavilla olevat tukihenkilöt takaavat onnistumisen työssä. Emme myöskään ole suotta reilun työnantajan maineessa, sillä meillä kaikki saavat työehtosopimuksen mukaista palkkaa (väh. 9,67€/h) sekä paikallisesti sovitut lisät ja tuloksen mukaiset kannusteet, ei kattoa. 

Pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Tavoitteet ja erilaiset kisat motivoivat antamaan täyden panoksen myös kotoa käsin työskenteleville tiimin jäsenille. Järjestämme myös tasaisin väliajoin tilaisuuksia, jolloin pääset halutessasi moikkaamaan muuta tiimiä toimistolle ja vaihtamaan ajatuksia muiden samaa työtä tekevien kesken.

Kysyttävää?

Kysymyksiin rekrytointiprosessista vastaa HR konsultti Laura Honkanen puh.  +358505374289 tai laura.honkanen@uniflex.fi.