Myyntiagentti etämyyntiin
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021
Mitä jos seuraava työpaikkasi olisikin kotona oman työpöydän ääressä?

Haemme asiakkaallemme myyntiagentteja, jotka haluavat työskennellä kotoa käsin. Aiempaa kokemusta myyntityöstä sinulla ei tarvitse olla, sillä työsuhteen alussa on kattava perehdytys. Positiivisella ja motivoituneella asenteella pääsee tässä työssä pitkälle. 

Tarjoamme reilun tuntipalkan, alk. 10,09€/h + huippusuoritukseen motivoivat kannusteet myynneistä. Tarjolla on sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia paikkoja, joten työ soveltuu hyvin myös opiskelujen oheen. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakkaallemme määräaikaisuuden jälkeen. 

Huomioithan, että etätyötä pystyy tekemään vai Suomesta käsin, eli ulkomailta työskentely ei ole tässä kohtaa mahdollista. 

Kiinnostuitko? Hae heti tai kysy lisää! Hausta vastaa henkilöstökonsultti Laura Honkanen, puh. 050 537 4289. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot