(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentti, Canal Digital, Teleperformance
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme nyt Teleperformancelle Canal Digitalin toimeksiantoon 8kk määräaikaiseen työsuhteeseen energisiä ja tavoitteellisia myyntiagentteja myymään kanavapaketteja kuluttaja-asiakkaille. Työ itsessään on uusasiakashankintaa erilaisia kohderyhmiä sekä kampanjoita hyödyntäen. 

Sopiiko työ minulle? 


Varmasti, jos olet rohkea ja innokas oppimaan uutta, sekä pidät työstä, jossa oma työpanoksesi näkyy suoraan palkassasi! Haluamme sinun olevan myös asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Aikaisempi kokemus esimerkiksi puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostunut ja myynnillinen asenne, eikä huumoristakaan ole haittaa. 

Miksi Teleperformancelle? 


Työ Teleperformancella on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista rypistystä. Nykyisten työntekijöiden mukaan parasta Teleperformancella ovat mm. rento ilmapiiri ja kannustavat kollegat. Eivätkä he myöskään ole suotta reilun työnantajan maineessa, sillä heillä kaikki saavat työehtosopimuksen mukaista palkkaa (alk. 9,67 €/h), paikallisesti sovitut lisät ja tuloksen mukaiset kannusteet. Lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta sinun on mahdollista ansaita takuubonusta jopa 600€. Tämä takaa sen, että sinulla on aikaa oppia myynnin salat. Työvuorot arkisin klo 9-17. 

Teleperformancella pääset kehittämään tärkeitä työelämän taitoja asiakaspalvelusta myyntiin. Eikä työtä tehdä yhtään hassummissa olosuhteissa, sillä viihtyisä toimisto pingispöytineen, rentoutumishuoneineen ja kahviautomaatteineen sijaitsee aivan Tampereen ytimessä. Tervetuloa joukkoon! 


Edellytämme sinulta

Asiakaspalveluhenkisyyttä isolla A:lla 
Järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisutaitoja 
Positiivisuutta ja uusien asioiden oppimiskykyä 
Itsenäisyyttä, mutta myös tiimihenkisyyttä 
Halua saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet ja jopa ylittää ne 
Asioiden loppuun asti saattamista 
Hyviä tietokoneen käyttötaitoja 
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (myyntityötä tehdäään pääasiassa suomeksi, mutta sinulla oltava valmiudet puhua englantia). 

Tarjoamme sinulle

Työehtosopimuksen mukaisen palkan, paikallisten sopimusten mukaiset lisät sekä reilun kannustejärjestelmän, jolla voit kasvattaa tilipussin kokoa. 
Valoisat ja viihtyisät työtilat, jotka sijaitsevat Tampereen keskustan tuntumassa 
Suuren joukon energisiä ja avuliaita työkavereita, jotka voit työnteon lomassa haastaa vaikka pingisotteluun tai taukojumppaan, joihin molempiin löytyy varusteet työpaikalta! 
Mahdollisuudet henkilökohtaiseen menestymiseen ja uralla etenemiseen


Kiinnostuitko?

Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi pian. Täytämme paikkoja myös hakuaikana!