(Poistunut julkaisusta)

Myyntiagentiksi Verisuren tiimiin
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Etsimme asiakkaallemme Teleperformancelle Verisuren tiimiin myyntiagentteja tarjoamaan kuluttaja-asiakkaille kodin hälytys- ja turvallisuusratkaisuja puhelimitse.

Oletko sinä seuraava huippumyyjämme?

Tehtävänkuva


Verisuren myyntiagenttina tehtävänäsi on myydä palveluja B2C-tiimissä ja keskittyä tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ostokokemuksia puhelimitse. Myyntiagenttina olet päivittäin yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, kartoitat heidän tarpeensa ja tarjoat heille markkinoiden parhaita hälytys- ja turvallisuusratkaisuja.


Tarjoamme Sinulle

TES:n mukaisen palkan ja kilpailukykyisten kannusteiden lisäksi huumorintäyteistä arkea sekä miellyttävät työtilat aivan Tampereen ytimessä, kivenheiton päässä Ratinan kauppakeskuksesta. Mikäli haluat nähdä miten oma tulos vaikuttaa palkkaasi, puhua ihmisille työksesi sekä työskennellä voittajatiimissä – olet löytänyt oikean paikan!


Aloituspäivä: sopimuksen mukaan
Työaika: 37,5h/vko
Arkisin 9.00 – 17.00


Myynnin onnistuminen vaatii aina hyvää ihmistuntemusta ja ehdoton plussa on mikäli olet itsekin helposti lähestyttävä niin siviilissä kuin töissäkin. Aikaisempi kokemus myyntityöstä on iso plussa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä meille on, että olet innostunut ja myyntihenkinen luonteeltasi, sillä koulutamme Sinulle myynnin salat paikan päällä!

Mitä Teleperformance tarjoaa Sinulle


Varmistamme, että saat tarvitsemasi perehdytyksen ja ohjauksen työhön, jotta voit menestyä hommassa heti alusta alkaen. Tiivis yhteistyö kollegoiden ja esimiehen välillä auttaa Sinua kehittymään ja saat vinkkejä myös kokeneilta konkarimyyjiltä. Meillä on valmiit soittolistat ja monipuoliset kohderyhmät valmiina käyttöösi. Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tekevät parhaan tuloksen. Siksi haluamme tarjota motivoivan työympäristön lisäksi myyntikilpailuja, joista huippumyyjät blokkaavat palkintoja myös kotiin viemiseksi. Tulet nopeasti huomaamaan, että työ Teleperformancella on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista rypistystä, sillä meillä esimieskin on kuin yksi tiimiläinen ja saattaa istahtaa alas soittelemaan asiakkaita läpi!

Tarjoamme Sinulle työpaikan yrityksessä, joka satsaa jokaisen myyntiagentin ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Tarjoamme työkalut sekä opit joista on Sinulle hyötyä myös muilla aloilla jatkossa. Kukaan ei ole koskaan sanonut, että myyntikoulutus tai –kokemus olisi hukkaan heitettyä aikaa!


Kiinnostuitko?

Hakemusta vain rohkeasti sisään kotisivujemme kautta!

Rekrytointiprosessista vastaa HR konsultti Laura Honkanen, jonka tavoitat tarvittaessa numerosta +358505374289 tai s-postitse laura.honkanen@uniflex.fi.